Ege Postası
Geri

Bayındır Belediyesi'nin çöp ihalesine CHP'den tepki: Doğrucu Davut vurgusu

Bayındır Belediyesi tarafından 56 günlüğü 4,4 milyon TL ve KDV üzerinden ihalenin yapılması sonrası CHP Bayındır örgütü Çöp ihalesi 56 günlük 4.4 milyon +KDV üzerinden yapıldığına dikkat çekerek, "Bayındır Belediyesinin “Doğrucu Davut” bir yönetime ihtiyacı vardır. Davut Sakarsu ve yönetimiyle yeni bir sayfa açmaya geliyoruz" ifadelerini kullandı.
Bayındır Belediyesi'nin çöp ihalesine CHP'den tepki: Doğrucu Davut vurgusu
Haberler / Yerel Politika
17 Ocak 2024 Çarşamba 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayındır Belediyesi tarafından 56 günlüğü 4,4 milyon TL ve KDV üzerinden ihalenin yapılması sonrası CHP Bayındır örgütü tepki gösterdi.

Çöp ihalesi 56 günlük 4.4 milyon +KDV üzerinden yapıldığına dikkat çeken açıklamada, "Bayındır Belediyesinin “Doğrucu Davut” bir yönetime ihtiyacı vardır. Davut Sakarsu ve yönetimiyle yeni bir sayfa açmaya geliyoruz" ifadeleri yer aldı. 

CHP Bayındır örgütü tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"Bayındır Belediyesi tarafından pazarlık usulü ile yapılan çöp ihalesi 56 günlük 4.4 milyon + kdv den yapılmıştır. Bu ihale normal şartlarda 1 yıllık yapılmak için ihaleye çıkmıştı ama sonradan pazarlıklı 56 güne düştü. Ne oldu da bu ihale pazarlıkla ve 56 günlüğüne verildi? Biz artık Bayındır'ın yönetenlerin kararlarını anlamakta zorlanıyoruz. Yüksek fiyatlı ihaleler, açık ihale usulünden pazarlık usulüne dönmeler, 1 yıldan çıkılan ihaleyi 56 günlüğe düşürmeler. Bayındır Belediyesinde ciddi bir otorite boşluğu sorunu vardır. 1 Nisan 2024 sabahıyla bu sorun ortadan kalkacaktır. Bayındır Belediyesinin “Doğrucu Davut” bir yönetime ihtiyacı vardır. Davut Sakarsu ve yönetimiyle yeni bir sayfa açmaya geliyoruz. Saygılarımızla" 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası