Ege Postası
Geri

Bayraklı Belediyesi'nde iş güvenliği semineri

Bayraklı Belediyesi personeline Temel İş Sağlığı ve Güvenliği konularında uzman iletişimciler tarafından seminer verildi.
Bayraklı Belediyesi'nde iş güvenliği semineri
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Aralık 2013 Pazartesi 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Belediye meclis salonunda gerçekleşen seminere, belediyede çalışan işçiler katıldı. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları personellere genel iş güvenliği kuralları oluşturulması, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında bilgiler verdi. Slayt ve video gösterileriyle desteklenen görsel sunumla konuların pekiştirilmesi sağlanırken çalışanlar da akıllarına takılanları sorup, yanıtlar buldu.

Güvenliğine Önem Veriyoruz


Belediye personellerinin iş sağlığı ve güvenliğine önem verdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu tür eğitimleri çok önemli olarak görüyoruz. Değişik alanlarda çalışan personelin iş güvenliği risklerini öğrenmesi gerekiyor. Bu tür eğitimleri zaman zaman yapıyoruz. Personelimizin yaptıkları işin tehlikelerinin, risklerinin de farkına varıp, olası sorunlara karşı önlemler alabilmesi, sağlıklı bir çalışma ortamının oluşturulması için önemli. Her bireyin huzurlu bir şekilde çalışma hayatını sürdürmesini sağlamak istiyoruz. Personelimizin iş hayatında kendisini geliştirmesini ve sağlıklı bir ortamda çalışmasını istiyoruz. İş hayatında en basit tedbirsizlikler bile büyük sıkıntılara yol açabiliyor. Bu yüzden çalışanlar işlerini büyük bir dikkatle yapmalı. Bunun yanında elbette yöneticilerde gerekli tedbirleri alarak ve bu konularda eğitimli olmalılar. Bu kapsamda önemli bir konu olan iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi sahibi oluyoruz” diye belirtti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası