Ege Postası
Geri

Bayraklı Belediyesi’nden kiralık benzin istasyonu

Bayraklı Belediyesi, belediye bünyesinde bulunan, Salhane İZBAN durağının yanında yer alan benzin istasyonunu ihaleyle beş yıllığına kiraya çıkardı. Taşınmazın beş yıllık tahmini bedeli ise 9 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.  Karar Resmi Gazete ‘de yayımlandı.
Bayraklı Belediyesi’nden kiralık benzin istasyonu
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Haziran 2023 Perşembe 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Dolar kurunun yükselmesi, enflasyonun artması halkı olduğu gibi belediyeleri de etkiliyor. Bu kapsamda bazı belediyeler, belediye bünyesinde bulunan bazı taşınmazları satarken bazı belediyeler de kiraya veriyor.

Bayraklı Belediyesi, belediye bünyesinde yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya vereceğini duyurdu. Karar Resmi Gazete ‘de yayımlandı.

Salhane’de bulunan ve 1.539 metrekare olan alan beş yıllık kiraya verilecek. Beş yıllık tahmini bedel ise 9 milyon 111 bin TL.

Bayraklı Belediyesi Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonunda saat 14.00’de gerçekleşecek olan ihale kapalı teklif usulüyle gerçekleşecek olup ihale bedeli ve KDV peşin olarak tahsil edilecektir.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası