Ege Postası
Geri

Bayraklı Belediyespor madalyaları topladı!

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği Güreş müsabakalarında Bayraklı'nın parlayan yıldızları madalyaları toplayarak, ilçenin gururu oldu.
Bayraklı Belediyespor madalyaları topladı!
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Mayıs 2014 Pazar 08:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediyespor, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş il Tertip Komitesi tarafından Buca Afet Evleri Spor Salonu'nda düzenlenen Kulüpler Arası 11-13 ve 14 - 15 Yaş arası Serbest ve Grekoromen Güreş il birinciliği müsabakalarında 22 madalya kazandı.
ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ
Antrenör Eyyüp Özçavuş yönetimindeki güreşçiler, Bayraklı'ya 8 birincilik, 4 ikincilik ve 10 üçüncülük madalyası getirdi. 11-13 yaş Serbest ve Grekoromen ile 14 -15 Grekoromen stilde Bayraklı Belediyespor İzmir şampiyonu olarak büyük sevinç yaşadı. Serbest ve Grekoromen müsabaka sonunda Bayraklı Belediyesi; 8 birinci, 4 ikinci,10 üçüncülük kazandı ve toplamda 22 madalya topladı. 11-13 Yaş İzmir Şampiyonasında 38 kg'de Yunus Özekinci, 53 kg'de İbrahim Tok, 47 kg'de Burak Aynacı, 90 kg'de Nedimcan Uçar , 59 kg'de Enes Şeker, 42 kg'de ise Enes Yavuz Grekoromen müsabakalarında birinci olurken, 75 kg'de Berkcan Alan ikinci, 53 kg'de Abdullah Kaan Gümüş ve 47 kg'de Özgür Çoban üçüncü oldu. 11- 13 yaş Serbest Stil müsabakalarında 47 kg'de Burak Aynacı birinci, 53 kg'de Abdullah Kaan Gümüş ve 59 kg'de Enes Yavuz ikinci, 42 kg'de Özgür Çoban, 59 kg'de Enes Şeker, 75 kg'de Berkcan Alan, 90 kg'de Nedimcan Uçar, 53 kg'de İbrahim Tok, 35 kg'de Hekim Akgül turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. 14-15 yaş Grekoromen müsabakalarında 38 kg'de Osman Ağır birinci, 53 kg'de Abdülmecit İlhan ikinci, 66 kg'de Görkem Ersoy ve 66 kg'de Oğuzhan Ersoy ise il üçüncüsü olarak kürsüye çıktı.
TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEYECANI
Turnuvada takım kategorisinde 196 puan toplayarak, şampiyon olan Bayraklı Belediyespor Güreş Takımı, bu sonuçla İzmir il birinciliğini elde etti. Takım Antrenörü Eyyüp Özçavuş , altyapılarda yetiştirdiğimiz sporcular ile hedeflerinin milli takıma sporcu göndermek olduğunu söyledi. Grup müsabaka sonrasında 14-16 Mayıs tarihleri arasında Serbest Müsabakalara, 29 Mayıs ve 2 Haziran tarihlerinde ise Burdur'da gerçekleştirilecek olan Grekoromen müsabakalarına katılacak.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası