Ege Postası
Geri

Gaziemir şenliğinin fotoğrafı seçildi

Bu yıl 17.’si düzenlenen Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlene ‘Şenlikten Kareler’ isimli fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belli oldu. Jürinin değerlendirmesine göre birincilik ödülünü Sabit Düzgün kazanırken, Hatice Yavaş ikinci, Ömer Burak Öner üçüncü oldu.
Gaziemir şenliğinin fotoğrafı seçildi
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Mayıs 2014 Cuma 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Gaziemir Belediyesi tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen ‘Şenlikten Kareler’ isimli fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belli oldu. Gaziemir Belediyesi Basın Danışmanı Hasan Dalgıç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ersin Sayköse, Fotoğraf Sanatçıları Zafer Gazi Tunalı, Tayfun Kocaman ve Celal Erdem’den oluşan jürinin değerlendirmelerine göre birincilik ödülünü Sabit Düzgün kazanırken, Hatice Yavaş ikinci, Ömer Burak Öner üçüncü oldu. Jüri oylamasına göre birinci olan Sabit Düzgün bilgisayar, ikinci olan Hatice Yavaş tablet, üçüncü olan Ömer Burak Öner ise oyun konsolu ödülünü almaya hak kazandı. Yarışmada dereceye girenler ödüllerini Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un elinden alacaklar.
Üç fotoğrafın ödüle layık görüldüğü Şenlikten Kareler isimli yarışmanın sonuçlarına göre on iki fotoğrafta sergilenme hakkı kazandı. Fotoğrafları sergileme kazanan isimler ise şöyle; Coşkun Dağ, Elif Kurt, İsa Bergüz, Sabit Düzgün, Hatice Yavaş. Dereceye giren fotoğraflar ile sergilenmeye layık görülen fotoğraflar, belediyenin düzenleyeceği fotoğraf sergisiyle vatandaşın beğenisine sunulacak. Öte yandan aynı fotoğraflar Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği Kültür Evi’nin duvarlarını süsleyecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası