Ege Postası
Geri

Selçuk Soma’nın acısını yüreğinde hissetti

Soma’da yaşanan maden faciası tüm Türkiye’yi olduğu gibi Selçuk’u da yasa boğdu. DİSK, KESK, TTB ve TMMOB’ un tüm Türkiye’de aldığı iş bırakma eylemine katılan personeline destek olan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “Elde edilecek hiçbir fayda insan yaşamından değerli olamaz” dedi.
Selçuk Soma’nın acısını yüreğinde hissetti
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Mayıs 2014 Perşembe 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soma’da yaşanan ve çok sayıda maden işçisinin yaşamını kaybettiği facia ile ilgili DİSK, KESK, TTB ve TMMOB’ un tüm Türkiye’de aldığı iş bırakma eylemine Selçuk Belediyesi personeli de katıldı. Çalışanları ile birlikte Selçuk Belediyesi önünde yapılan eyleme destek veren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “Artık bu faciaların tekrarlanmamasını istiyoruz. Kime ne görev düşüyorsa bunun önlemini almasını diliyoruz. Bu çağda böyle faciaların artık olmaması gerekir. Bütün çalışmaların, üretimin insan için olduğunu hepimiz biliyoruz.  İnsana yönelik bu çalışmalarda çok daha dikkatli, özenli olunması zorunluluğu vardır. Çalışma hayatında her şey bir tarafa insan bir tarafa. İnsanımıza, çalışanımıza sonsuz değer vermeliyiz. Elde edilecek hiçbir fayda insan yaşamından değerli olamaz. Hiç bir yönetici insan yaşamını es geçen uygulamalar yapmamalı. Gerekli önlemler alınmalı, üst noktada duyarlılık gösterilmeli. Dileğimiz böyle acı olayların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasıdır. Yaşamını kaybeden tüm işçilerimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve Allah’tan sabır diliyoruz.  Geride kalanların acısını paylaşıyoruz. Allah rahmet eylesin” diye konuştu. 
Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Selçuk’ta da Soma maden faciasında yaşamını yitiren madenciler için 3 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası