Ege Postası
Geri

Menderes’te köy buluşmaları

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, her gün mesaisine köylerde başlıyor. Sabah belediye binasına gitmeden önce ilçesindeki bir köyü ziyaret eden başkan Soylu, Çileme köyü sakinleriyle bir araya geldi.
Menderes’te köy buluşmaları
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Mayıs 2014 Perşembe 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Göreve geldiği günden itibaren hem makamında hem de ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla buluşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, köy ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı. Mesaisine her gün bütünşehir yasası ile mahalle olan 18 köyden birini ziyaret ederek başlayan Soylu, sabah çayını vatandaşlarla içip, sohbet ediyor, sorunları dinliyor.

İstekler yerine gelecek
Bugüne kadar Dereköy, Tekeli ve Oğlananası’nda mesaisine başlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun dördüncü durağı Çileme köyü oldu. Köy kahvesindeki buluşmaya köyün ileri gelenleri başta olmak üzere, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.  Köy halkının sorunlarını ve isteklerini dinleyen Soylu, yapılacak çalışmaları da halkla birlikte masaya yatırdı. Köy meydanına kavşak, bozulan yolların düzenlenmesi, okul önüne kasist, belli alanlara gölgelik ve camii çevresi düzenlemesi gibi istekleri dile getiren vatandaşlar başkan Soylu’dan yardım sözü aldı.

Sinek sıkıntısına son
En büyük sıkıntılarının sıcakların artmasıyla birlikte artış gösteren sinekler olduğunu ifade eden Çileme köyü sakinleri, başkan Soylu’nun kısa sürede soruna çözüm bulmasını istedi. Vatandaşların dile getirdiği sıkıntıları dikkate aldıklarını ifade eden Soylu, ‘  30 Mart tarihinin ardından siyasete noktayı koyduk, hizmete başladık. İlçemizin her noktasına hizmet götürmek bizim görevimiz.  Bu görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Güne her sabah vatandaşlarımla birlikte merhaba diyorum. Burası dördüncü köyümüz. Bundan önce üç köyümüzde de vatandaşlarımızla buluştuk, sorunları dinledik, yapabileceklerimizi tartıştık. Bundan sonrada köy buluşmalarımız devam edecek. Seçim sonrası başlattığımız buluşmalar görevde bulunduğum sürece devam edecek. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan sıcaklar sinek artışına neden oluyor. Belediye olarak bunun önlemini aldık. Dört adet yeni araç alımı gerçekleştirdik. Dört başlıklı ilaç makineleri ile sinek sorununu çözmeyi amaçlıyoruz. Geçen döndemde kullanılan ilacı da değiştirdik artık köylerimizde sinek sorunu ortadan kalkacak’ dedi.

Devlet Hastanesi
Köy sakinlerinin hastane talebinide değerlendiren başkan Soylu, ‘ Seçim kampanyasında verdiğimiz devlet hastanes i sözümüzü tutmak için çalışıyoruz. Menderes’e kazandıracağımız devlet hastanesi bölgeye büyük katkı sağlayacaktır. Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa ilk günden itibaren yerine getiriyoruz. Ankara’da konuyla ilgili görüşmelerde bulunuyorum, inşallah ilçemize yakışır bir hastaneyi hayata geçirmek istiyoruz’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası