Ege Postası
Geri

Bayraklı'da en temiz sokaklar belli oldu

Bayraklı Belediyesi, en temiz sokak yarışmasını 13. kez düzenledi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, en temiz sokak seçilen Tepekule Mahallesi 2073, 2074 ve 2075 sokak sakinlerine çekilişle çeyrek altın dağıttı. Bu sırada altın kazananlar çalan müziğin ritmine kendilerini kaptırıp oynadı. Başkan Karabağ da vatandaşlara eşlik etti. Bayraklı'daki yarışmanın sonuçları açıklandı
Bayraklı'da en temiz sokaklar belli oldu
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Mayıs 2015 Cumartesi 10:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kurulduğu 2009'dan bu yana gerçekleştirdiği projeler ve kentte yarattığı temizlik seferberliğiyle kısa sürede adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi 13. kez en temiz sokak yarışması düzenledi. Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyan yarışmada bu yıl Tepekule Mahallesi'ndeki 2073, 2074 ve 2075 sokak seçildi. Bu sokakta oturan 40 aileden 20'sine kurayla çeyrek altın hediye edildi. 



ÖZENDİRMEK İSTİYORUZ 
Düzenlenen törene Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyeleri, Tepekule Mahalle Muhtarı Mesut Topbaş ile vatandaşlar katıldı. Tören öncesi vatandaşlar ve davetliler sahne alan Tepecik Senfoni Orkestrası'nın söylediği şarkılara eşlik etti. Törende konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Sizin, bizim dağıttığımız küçük altınlara ihtiyacınız yok ama temizliği özendirmek istiyoruz. Sokakları temizliyoruz. Sonra da kirletiyoruz. Bunu da önlemek için teşvik olsun diye yarışma yaptık. 40 hane belirledik. Bunlardan 20'sine altın hediye edeceğiz. Şimdi bunları kurayla belirleyeceğiz" diyerek ilk çekilişi gerçekleştirdi.

 
OYNAYARAK SAHNEYE GELDİLER 
Başkan Karabağ'ın çekilişte ismini okuduğu bazı tahliller çalan müziğin ritmine ayak uydurdu, sahneye oynayarak geldi. Başkan Karabağ da tahlillerin bu sevincine ortak oldu. Onlarla karşılıklı oynadı. Ödül töreni Karabağ'ın altın kazananlarla toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası