Ege Postası
Geri

Bayraklı'da kadınlar günü rüzgarı

Bayraklı Belediyesi, 8 Mart dünya emekçi kadınlar günü dolayısıyla Balkan müziklerinin önemli seslerinden Havva Karakaş konseri düzenledi. Tepekule Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere katılım yoğun oldu. Sanatçı, konser sonrası uzun süre ayakta alkışlanırken, aynı coşkuyla ve kadınların destekleriyle sahneye çıkan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Hasan Karabağ, kadınların gününü kutladı.
Bayraklı'da kadınlar günü rüzgarı
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mart 2013 Cumartesi 14:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediyesi tarafından Tepekule Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları anma günü kapsamındaki konser renkli görüntülere sahne oldu. Halk oyunları ekibinin gösterisiyle başlayan gecede Balkan ezgileriyle harmanladığı repertuarını büyük başarıyla seslendirerek, salonu dolduran herkesi eğlendiren TRT sanatçısı Havva Karakaş, orkestra şefi eşi Hasan Karakaş ile birlikte unutulmaz bir gece yaşattı. Gece boyunca dans ederek, yerlerine oturmayan kadınlar doyasıya eğlenmenin keyfini çıkardı.

Ayakta alkışlandı

Konserin sonlarına doğru Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili duygulu bir konuşma yaparak tüm salonun beğenisini kazanan ve ayakta alkışlanan sanatçı Havva Karakaş, "İşimi çok seviyorum. Eğer bugün sizlerin karşısına çıkabiliyorsam ve sizler, özellikle kadınlar beni dinlemeye gelebiliyorsanız, bu meslekten ekmeğimi kazanabiliyorsam bunu bize 4 bayram hediye eden ulu önder mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz. Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Gününüz kutlu olsun

Sanata ve sanatçıya verdiği değerle, Bayraklı'da kültür ve sanat etkinliklerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, kadınlar gününü kutlayarak, hep bir ağızdan 10'uncu yıl marşını ayakta seslendirdi.



Gençlerden Karabağ'a sürpriz


Gecede konserin birinci bölümünün ardından 10 dakikalık arada Başkan Karabağ'a sürpriz yaparak, salon çıkışında bekleyen CHP Bayraklı Gençlik Kolları üyeleri ise basın açıklaması yaparak, Karabağ'a desteklerini açıkladı ve bir sonraki dönemde de yeniden başkan olarak görmek istediklerini belirtti. Grup adına açıklamayı okuyan Ozan Alyansoğlu, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na sesleniyoruz ve gençlere ne kadar önem verdiğinizi de biliyoruz. Bu sebeple bu durumu da dikkate almanızı önemle rica ediyoruz. Şu bilinmelidir ki; CHP Bayraklı Gençlik kolları değerli Belediye Başkanımız Hasan Karabağ'a sonsuz destek verecektir" diye konuştu.Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Karabağ ise, memnuniyetini dile getirerek, gençlere jestlerinden dolayı teşekkür etti.





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası