Ege Postası
Geri

Bayraklı'da yalan rüzgarı

Bayraklı Belediyesi CHP’li, meclis üyeleri Cemal Eroğlu, Hamza Işık, İsmail Usta, Mehmet Ali Açık ve Recep Kazan’ın Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na şikayet ettiklerine yönelik iddialara sert tepki geldi. Cemal Eroğlu, “Genel Başkana dosya filan vermedik.Çünkü kendisiyle görüşemedik. Konuşulanlar yazılanlar bunlar doğru haberler değil yalan haberler birileri pompalıyor” dedi.
Bayraklı'da yalan rüzgarı
Haberler / Yerel Politika
26 Kasım 2013 Salı 18:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Bayraklı Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri Cemal Eroğlu, Hamza Işık, İsmail Usta, Mehmet Ali Açık ve Recep Kazan’ın Ankara’da Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelip, Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı şikayet ettiklerine yönelik iddialara yalanlama geldi. Belediye Meclis Üyesi Cemal Eroğlu, “Biz evet Ankara’ya gittik. Ancak Genel Başkana dosya filan vermedik.Çünkü kendisiyle görüşemedik. Bu dosya işi  nerden çıktı nasıl çıktı bilmiyorum. Ben partiliyim genel merkeze gittim kimseyi şikayet etmeye gitmedim.

GENEL BAŞKAN KİMSEYİ KABUL ETMİYOR

Gruba katıldım  grupta bitti yağmur çok yağıyordu daha yeni çıktık Ankara’dan İzmir’e dönüyoruz. Konuşulanlar yazılanlar  bunlar doğru haberler değil yalan haberler birileri pompalıyor.Ben partiye Genel Merkeze gidemez miyim.Pazar günü öğleden sonra Ankara’ya gittim. Genel başkan kimseyi kabul etmiyor zaten Amerika’ya gidecekmiş brifing alıyormuş sürekli kimseyi de kabul etmiyor. Genel Başkan yardımcılarımız ve bazı milletvekillerimizle görüştüm. Ucuz olsun diye 5 meclis üyesi bir araya geldik. Yazılanlar çizilenler kesinlikle doğru değil çünkü Genel Başkanla görüşemedik” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası