Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de 5 ismin katılımıyla sürpriz yemek!

CHP İzmir’de gün içinde sürpriz bir zirve gerçekleşti. İL Başkanı Ali Engin, Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu ile bir araya geldi.
CHP İzmir'de 5 ismin katılımıyla sürpriz yemek!
Haberler / Yerel Politika
26 Kasım 2013 Salı 18:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP İzmir’de sürpriz bir yemek yendi. CHP İzmir İL Başkanı Ali Engin, Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu ile bir araya geldi.Yemekte Karamustafaoğlu ve Manduz'un İl Başkanı Engin'e Kocaoğlu-Yüksel yapısının partiye zarar verdiğini dile getirdiği iddia edildi. 


KARAMUSTAFAOĞLU: YAĞMUR SONRASI İZMİR’İ KONUŞTUK

Yaklaşık 1 saat süren sürpriz görüşmeyle ilgili Ege Postası’na açıklamalarda bulunan Karamustafaoğlu, “Birlikte öğle yemeği yedik. Ali Engin’in bize yemek borcu vardı. 'Hadi yemek yiyelim' dedi. Yedik.PM üyeleri Hüseyin Saygılı ve Nazik Işık'ta bize katıldı.  Biz yağmur felaketi sonrası İzmir’in durumunu konuştuk.EXPO’daki şansımızı konuştuk. Adaylıklarla ilgili konuştuk. Genel Merkezin bu konuda son kararı vereceği dile getirildi” dedi.

YÜKSEL VE KOCAOĞLU YAPISINDAN RAHATSIZLAR


Yemek parti kulislerinde farklı  yorumlandı. 
Manduz ve Karamustafaoğlu'nun Aziz Kocaoğlu ve Alaattin Yüksel yapısından rahatsızlık duydukları, bu durumu uzun zamandır İl Başkanı  Engin'e dile getirmek istedikleri görüşme teklifinin ilçe başkanları tarafından yapıldığı iddia edildi.   Başkanların Engin'e  “Biz başkanlar olarak arkandayız. İzmir örgütü güçlü bir örgüt… İzmir’in esas gücü örgüttür. Kocaoğlu ve Yüksel’e mahkum değildir. Bir çok ilçe başkanı da bizimle aynı fikirde…Yeter ki İzmir’de siyasetin yolu özgürleşsin.  Sen ister Karşıyaka için aday adayı ol ister İl Başkanlığı’nda devam et. Sana destek olacağız.  İl Başkanı olarak devam edersen kendini güvende hisset. Arkanda ciddi bir destek olacak” dedikleri öne sürüldü.Birçok ilçe başkanının Kocaoğlı-Yüksel yapısına yönelik Manduz ve Karamustafaoğlu'na destek verdiği ve önümüzdeki günlerde bildiri yayınlayacakları öne sürüldü.

Manduz ve Karamustafaoğlu Eylül ayında Genel Merkez'de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüşen ve 'Kocaoğlu'na mecbur değiliz' diyen ilçe başkanları arasında yer almıştı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası