Ege Postası
Geri

Bayraklı kongresinde Pınar Susmuş'a zehir zemberek sözler; Politbürolarda bazı erkeklerin ablalığına soyundu

Bugün gerçekleştirilen Bayraklı Olağan İlçe Kongresinde eski ilçe yöneticisi Kemal Kaygül ile bir partili eski Başkan Pınar Susmuş'a tepki gösterdi. Kaygül, "Bir önceki kongrede sizler bizi seçtiniz. Ama ne yazık ki ilçe başkanımız bizi çalıştırmadı. Politbürolarda bazı erkeklerin ablalığına soyundu. Ve bizler CHP’nin özevlatarıyız. Mahallelerinde seçilmiş 230 arkadaşımızı görevden aldılar. Biz burada parti içi yaşanmışlıkları anlatmak istemezdik. Ama bizi buna mecbur ettiler.
Bayraklı kongresinde Pınar Susmuş'a zehir zemberek sözler; Politbürolarda bazı erkeklerin ablalığına soyundu
Haberler / Yerel Politika
11 Ağustos 2023 Cuma 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bayraklı 6. Olağan İlçe Kongresi Bayraklı Havuz Düğün Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

İki adaylı yapılan seçimde seski ilçe başkanı Pınar Susmuş söz alıp konuştuktan sonra Susmuş'a yönelik tepkiler yükseldi.

Önce parti üyesi bir kadın söz alıp Susmuş'a tepki gösterirken, Susmuş başkanlığındaki yönetimde ilçe yöneticisi olan Kemal Kaygül de Pınar Susmuş'a yönelik zehir zemberek ifadeler kullanarak tepki gösterdi.

"SÖYLEDİĞİ BÜTÜN SÖZLERİ KENDİSİNE İADE EDİYORUM"

Parti Üyesi kadın, "Eski ekip arkadaşıyım. 2013- 2014 döneminde ekibindeydim. Buna rağmen kadın kollarına benim ve Özlem Avcı’nın önünü kesmeye çalışmıştır kendisi. Şunu da eklemek istiyorum: İlçe yönetiminde aslanlar gibi arkasında duran İlçe  yöneticisi arkadaşlarımı burada maalesef karalıyor. Kendisi ilçe yönetimindeki yönetici arkadaşlarıma operasyon çekmiştir. İlçe yönetimi kapalı olur tüzüğümüzde biliyoruz bunu hepimiz.Nafiz Gürman mahalle muhtarını ilçe yönetim toplantısında alıp ilçe yöneticilerine operasyon çekmeye çalışmıştır kendisi. Lütfen kendi yaptıklarımız da konuşalım burada. Burası danışma kurulu değil. Ben daha farklı konuşmalar bekleyerek buraya geldim. Ama maalesef burada bunu göremedim. Eğer bir cümle kuruyorsak önce dönüp kendimize bakmalıyız; biz ne kadar temiziz?

Ben burada şunun tartışılmasını isterdim: Gençlerimizin önü neden açılmıyor? Neden delege bile olamıyor bizim gençlerimiz? Sokaklarda koşa koşa o çocuklar çalışırken bir delegasyona bile neden giremiyorlar? Kadınlarımızın önü neden kesiliyor? Sokaklarda çalışma yaparken en önde kadın neferlerimiz koştururken delegasyona bile girmelerine izin verilmiyor maalesef. Üye yapımızı tartışmayı beklerken tartıştığımız konular insanların kendi kişisel çıkarlarını, kişisel hesaplaşmalarını delegasyon önünde yapılmasını kınıyorum!

Yanlış yapıldığını düşünüyorum.  Ne gençlik kollarına bir baskı olmuştur ne kadın kolları istifa ederken bir baskı oluşmuştur. Aynı zamanda kadın kolları eğitimden sorumlu başkan yardımcısıyım. Söylediği bütün sözleri kendisine iade ediyorum. Teşekkür ediyorum. İki aday arkadaşım da partinin gerçek emekçisidir. Belediye başkanım gerçek partinin emekçisidir. İkisine de başarılar diliyorum. Herkesin gönlünde bir aday yatıyor." dedi.

KEMAL KAYGÜL: POLİTBÜROLARDA BAZI ERKEKLERİN ABLALIĞINA SOYUNDU

Eski ilçe yönetcisi Kemal Kaygül , “Aslında ben konuşmayacaktım. Bir önceki yönetimde birlikte görev yaptığımız ilçe başkanımız çıkıp burada bizi zan altında bırakmıştı. Bir önceki kongrede sizler bizi seçtiniz. Ama ne yazık ki ilçe başkanımız bizi çalıştırmadı. Politbürolarda bazı erkeklerin ablalığına soyundu. Ve bizler CHP’nin özevlatarıyız. Mahallelerinde seçilmiş 230 arkadaşımızı görevden aldılar. Biz burada parti içi yaşanmışlıkları anlatmak istemezdik. Ama bizi buna mecbur ettiler. Şimdi seçilmiş mahalle temsilcilerini neye dayanarak görevden alıyorsunuz? Bu insanların hiç fikrini sormadan, onayını almadan ben yaptım oldu mantığıyla görevden almak. Bu partiye yapılabilecek en büyük hakarettir. Bunu kabul edemeyiz. Ve o arkadaşların içinde 81 arkadaşımız seçilmiş kongre delegesi olmuş. Yazık günah değil mi bu örgüte… bu mahallesinde delege seçilmiş arkadaşları biz neye dayanarak görevden alıyoruz. Ve bizim 10 arkadaşımız buna tepki götserdi. Sonra ilçe başkanımız çıktı politbüroların adayı, orada ne masa bıraktı, ne sandayte bıraktı ne de dolap bıraktı. Kırdı döktü, tutanak tuttu ve bizi disipline verdi ve 28 yıllık emeğimizi bir kalemde silmek istedi. Ama bu örgütün bir vicdanı var. Bu örgüt bize sahip çıktı. Ve burada biz sizin karşınızdayız. Burası hesaplaşma yeri değil. Burası demokrasinin olması gereken yer. 2024’ün hesaplarıyla burun abalıya diyoruz. Yazık günah değil mi… Yarın bu ilçeyi kaybettiğimizde AK Parti geldiğinde mutlu mu oalcağız. Memnun mu oacağız. Yazık günah bu partiye…"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası