Ege Postası
Geri

Bayraklı’da “Kördöğüş” ayakta alkışlandı

Tuncer Cücenoğlu'nun kaleme aldığı 'Kördöğüş' isimli tiyatro oyunu Bayraklı Belediye Tiyatrosu'nun başarılı sunumuyla sahne aldı.
Bayraklı’da “Kördöğüş” ayakta alkışlandı
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Şubat 2013 Perşembe 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bayraklı Belediye Tiyatrosu’nun Tuncer Cücenoğlu’nun kaleme aldığı gelişen ve değişen dünyanın aileler üzerindeki etkilerini konu alan “Kördöğüş” adlı oyunu büyük ilgi topladı. Başkan Hasan Karabağ’ın da izlediği oyun iki gün boyunca sanatseverlerle buluştu. 

Başkan Karabağ da izledi

Bayraklı Soyer Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun, Yazar Tuncer Cücenoğlu'nun ilk tiyatro çalışması olan ve 1972 de kaleme aldığı oyunu yönetmen olarak Orkun Oğuz sahneye taşıdı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gecekonduda yaşayan insanların büyük umutlarla köyden kente gelişini ve oturdukları gecekonduda yaşadıkları drama ele alan oyunu en ön sıradan izledi.

Oyuncular ayakta alkışlandı

Toplumsal içeriğin ağır bastığı oyunların yazarı olarak tanınan yazar Tuncer Cücenoğlu'nun oyunda Ali Soner Günüç, Semra Üzün Uzun, Hakan İntepe, Melek Akgül, Hıdırcan İmer, Cansu Şahin, Dursun Sunku, Cengiz Tulgar ve Hilmi Altınkaya rol aldı. Bayraklı Belediye Tiyatrosu İki gün boyunca sergilenen oyun büyük beğeni topladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası