Ege Postası
Geri

Bucalı kadınlara “özgüven” eğitimi

Buca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün yurttaşlara ücretsiz olarak başlattığı kişisel eğitim seminerlerinde kadınlara “özgüven nedir” eğitimi verildi.
Bucalı kadınlara “özgüven” eğitimi
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Şubat 2013 Çarşamba 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Buca Belediyesi’nin Ekim ayından başlattığı ve Mayıs ayında son bulacak olacak olan eğitim seminerlerinin Şubat ayı konusunda vatandaşlara özgüven konusu anlatıldı. Toplam 8 ay sürecek olan eğitimlerde kadınlara “Nitelikli yaşamadan” “Kendini doğru ifade etme” kurslarına kadar birçok kişisel gelişim kursları veriliyor.

Buca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen eğitim programları Salı günleri Şirinyer’deki Kadın Aktivite Merkezi’nde katılımcılarını ağırlarken Cuma günleri de Buca Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde Bucalı kadınlara eğitim hizmeti veriyor. Kişisel Eğitim Uzmanı Eylül Özyürek tarafından verilen dersler de bu ay “Stres kaynakları ve yönetim becerisi, EFT İle stres kontrolü, Etkili dinleme ve iletişim bir de özgüven nedir” konuları işleniyor.

Eğitim seminerlerinin Mayıs ayına kadar devam ettiğini vurgulayan Buca Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Sakine Akyüz, Bucalı kadınların eğitimlerine katkı sağlamak ve daha güçlü adımlarla hayat mücadelelerinde başarılı olmalarını hedeflediklerini söyledi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası