Ege Postası
Geri

Yeni TEMAD Batur’u ziyaret etti

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Narlıdere Şubesinin düzenlediği Olağan genel kurul toplantısı sonrasında değişen Başkan yönetim kurulu üyeleri, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’u ziyaret etti.
Yeni TEMAD Batur’u ziyaret etti
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Şubat 2013 Salı 12:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında amaçlarından bahseden TEMAD Başkanı Hıdır Özdemir, yeni bir oluşum başlatarak emekli Astsubayların sorunlarını çözmeyi ve hiçbir ayrım gözetmeksizin herkesi kucaklayacak bir anlayışla üyelerinin karşısına çıktıklarını ifade etti. Dürüstlük ve doğruluk ilkesi ile hareket edeceklerini özellikle belirten TEMAD Başkanı Özdemir, “Bayrağına, vatanın bölünmez bütünlüğüne, şehidine, gazisine değer veren, saygı duyan ATATÜRK ve CUMHURİYET değerlerine sahip çıkan tüm siyasi partilere eşit mesafede, siyaset üstü bir yönetim olma anlayışımızla Astsubay dostlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz“ dedi.
Batur’dan yeni yönetime destek

Seçildikten sonra ilk olarak Narlıdere Belediyesine gerçekleştirdikleri ziyaret esnasında yeni yönetim ile görüşen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur yaptığı açıklamada “Türkiye’nin ordusuna namus ve şerefiyle hizmet vermiş Astsubay üyeleriniz ile birlikte gerçekleştirmiş olduğunuz seçimler neticesinde çoğunluğun oyunu alarak göreve gelen siz yeni başkan Hıdır Özdemir ve değerli yönetim kurulu üyeleriniz öncelikle kutluyorum. Siz değerli başkan ve yönetim kurulunuzun TEMAD Narlıdere şubesini yönetirken Büyük Asker, Ulu Önder, Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği ve işaret ettiği yoldan ayrılmayacağınıza inancım tamdır. Bundan sonraki görev süreniz boyunca size ve yönetim kurulunuza görevinizde başarılar diliyorum. Bizde bu görev sırasında elimizden geldiğince sizlere destek vermeye çalışacağım” dedi.

10 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında yapılan oylama sonrasında yeni TEMAD Narlıdere İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri değişerek yeni seçilen yönetim göreve geldi. 216 üye katıldı seçimlerde 138 oy alarak göreve gelen yeni yönetim listesi ise şöyle oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası