Ege Postası
Geri

Bayraklı’nın yetenekleri keşfediliyor

Bayraklı Belediyesi Spor Okulları geleceğin dev adamlarını ve filenin sultanlarını yetiştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Profesyonel takımlara sporcu transfer eden ve 5 ay önce çalışmalarına başlayan Basketbol ve Voleybol Spor Okulları’nda 400 sporcuya eğitim veriyor. Bayraklı'da spora tam destek!
Bayraklı’nın yetenekleri keşfediliyor
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Haziran 2015 Çarşamba 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Basketbol ve Voleybol Spor Okulları’nda yetiştirdiği sporcuların profesyonel takımlarda boy göstermesini hedefleyen Bayrak Belediyesi, bu alana yatırımlarını sürdürüyor. 5 ay önce çalışmalarına başlayan bu okullarda 400 sporcuya eğitim veriyor.


GENÇ NÜFUS ORANI FAZLA
Bayraklı’da genç nüfusun fazla olmasını avantaja çevirmek isteyen Spor İşleri Müdürlüğü spor okullarında yetenekleri keşfederek kulüplere transfer olmasını sağlıyor.  Öte yandan Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu açıldıktan kısa bir süre sonra çok amaçlı olarak kullanılmaya başlandı. Özellikle kadınların yoğun talep ettiği salon sporlarına özel önem veriliyor. Ev hanımları salı ve perşembe günleri aerobik, pilates ve zumba derslerini sabah, öğle ve akşam gruplarını halinde profesyonel eğitmenler nezdinde çalışmalarını sürdürüyor. 
SPORA TAM DESTEK VERİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, spora ve sporcuya büyük destek verdiklerini belirterek, “Kurulduğu günden bu yana belediye olarak  sporculara destek oluyoruz. Bilindiği üzere spor okullarında yetişmiş birçok kardeşimiz gittikleri takımlarda başarılı oldular, ilçemize şampiyonluklar kazandırdılar. Basketbol ve voleybolda da iddialıyız. Açılan spor okullarına yoğun bir başvuru oldu. Çocuklarımız, gençlerimiz boş zamanlarını burada değerlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası