Ege Postası
Geri

Bayram günü Kültür Park'ı savaş alanına çevirdiler

Ramazan Bayramı tüm yurtta coşku içinde kutlanırken, huzuru bozmaya çalışanlar da eksik olmuyor.Bursa’da bayram gezmesine çıkan vatandaşlar kentin en önemli eğlence mekanlarından olan Kültür Park'a akın etti. Ancak vatandaşları huzursuz...
Bayram günü Kültür Park'ı savaş alanına çevirdiler
Haberler / Güncel
8 Ağustos 2013 Perşembe 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ramazan Bayramı tüm yurtta coşku içinde kutlanırken, huzuru bozmaya çalışanlar da eksik olmuyor.
Bursa’da bayram gezmesine çıkan vatandaşlar kentin en önemli eğlence mekanlarından olan Kültür Park'a akın etti. Ancak vatandaşları huzursuz eden bir grup ile lunapark çalışanları arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Kültür Park'ta bulunan lunaparkta bulunan oyun konsollarına binen vatandaşlar bayramın tadını çıkarmaya çalışıyor. Özellikle bayramı dört gözle bekleyen gençler, lunaparkta bayramı doyasıya yaşadı.
Ancak Yavuzselim Mahallesi'nden geldiği belirtilen bir grubun karıştığı olaylarda bayram yeri bir anda savaş alanına döndü. Vatandaşları huzursuz eden grup ile lunapark çalışanları arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte 3 kişinin yaralandığı belirtildi. Bıçakların da konuştuğu kavga sonrasında biri kafasından olmak üzere 3 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

Olaylar sonrasında Kültür Park'a çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çok sayıda kişi ise gözaltına alındı. Polisin biber gazı sıkarak kontrol altına aldığı olaylardan sonra bölgeye çevik kuvvet istendi.
Polis ekipleri yeni bir olay yaşanmaması için bölgede güvenlik önlemi almış durumda.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası