Ege Postası
Geri

Belediye ve Kızılay ortaklığında 4 bin 500 kişiye iftar verildi

Adana’nın Kozan ilçesinde Kızılay ve Kozan Belediyesi 4 bin 500 kişiye iftar verdi. Atatürk Parkı’ndaki iftar sofrasında kardeşlik vurgusu yapıldı. Vatandaşların yoğun gösterdiği iftar programında AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın,...
Belediye ve Kızılay ortaklığında 4 bin 500 kişiye iftar verildi
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’nın Kozan ilçesinde Kızılay ve Kozan Belediyesi 4 bin 500 kişiye iftar verdi. Atatürk Parkı’ndaki iftar sofrasında kardeşlik vurgusu yapıldı.

Vatandaşların yoğun gösterdiği iftar programında AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Adana TEDAŞ Bölge Müdürü Mahmut Nimet Dalkır iftar masalarını tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Ramazan’ın bereket ayı olduğunu kaydeden Milletvekili Ali Küçükaydın; “Bizler burada bereketli güler yaşarken dünyanın değişik yerlerinde açlık ve sefalet içinde yüzen din kardeşlerimiz var. Benim temennim ve dileğim hepimizin duası o insanlarımızın o huzursuzluktan kurtulması, onların da bu Ramazan’ın feyzinden yararlanmasını diliyorum. İnşallah hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde günlerimizi geçiririz. Bu güzel iftarı bizlere sunan belediye ve Kızılay yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.

İftarını hemşerileri ile birlikte yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanı Kazım Özgan; “Mübarek Ramazan ayının sizlere, ailenize ve dostlarınıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Allah bu dünyada zulme karşı ezilen mazlumları korusun. Mısır, Suriye ve Arakan’da zulüm çeken tüm Müslümanların refaha kavuşmasını diliyorum.” diye konuştu.

Adana Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı da “Bu rahmet ayında bizi siz değerli Kozanlılar ile buluşturan Başkan Kazım Özgan’a teşekkür ediyorum. Çünkü sevinçler paylaşınca çoğalır. Bugün milletimizin Kızılay’a bağışladığı bu yardımlarla bu güzel iftarı siz değerli hemşerilerimizle birlikte yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda ikramlarımızı kabul ettiğiniz ve etkinliğe katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program Grup Nur’un söylemiş olduğu ilahiler, naat ve semazen gösterileri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası