Ege Postası
Geri

Benzin fiyatları arttı diye Rum araçları resmi geçide katılmayacak

Sözde Kıbrıs Cumhuriyeti’nin 1 Ekim'de düzenlenecek bağımsızlık yıldönümü törenlerinde bu yıl askeri araçlar yer almayacak. Yakıt fiyatlarındaki yükselme ve Rumların içerisinde bulunduğu ekonomik koşullar nedeniyle kutlama töreninde...
Benzin fiyatları arttı diye Rum araçları resmi geçide katılmayacak
Haberler / Dünya
12 Eylül 2013 Perşembe 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sözde Kıbrıs Cumhuriyeti’nin 1 Ekim'de düzenlenecek bağımsızlık yıldönümü törenlerinde bu yıl askeri araçlar yer almayacak. Yakıt fiyatlarındaki yükselme ve Rumların içerisinde bulunduğu ekonomik koşullar nedeniyle kutlama töreninde sadece yürüyüş yapılacak.

Yerel basının haberine göre askeri araçların resmi geçide katılmaması kararı yakıtın maliyetiyle ilgili bilgilendirmenin ardından alındı.

Bir başka problemin de resmi geçidin ön hazırlıklarının yapılacağı yer konusunda çıktığı ifade edilirken, daha önce ön hazırlıkların yapıldığı Lakadamya’daki askeri havalimanına ait pistin bulunduğu arazinin birkaç ay önce sahiplerine iade edildiği ve provaların yapılamaması nedeniyle böyle bir karara varıldığı kaydedildi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası