Ege Postası
Geri

Bergamalı hayırseverden 52 yıldır toplu sünnet

İzmir'in Bergama İlçesi'nde yardımseverliğiyle tanınan Mukaddes Kuduğ, 52 yıldır düzenlediği toplu sünnet şöleninine bir yenisini ekleyerek 54 çocuğu sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadı.
Bergamalı hayırseverden 52 yıldır toplu sünnet
Haberler / İzmir
2 Mayıs 2014 Cuma 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bergamalı hayırsever, iki çocuk sahibi Mukaddes Kuduğ, Berksoy Turistik Tesisleri'nde düzenlediği toplu sünnet şöleniyle 54 çocuğu sünnet ettirdi. Bergama Kaymakamı Uğur Kolsuz ve CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç de sünnet şölenine katılanlar arasında yer aldı. 

1962 yılından bu yana Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bergama Şube Başkanlığı'nı yürüten Mukaddes Kuduğ, rahmetli eşi Dr. Ahmet Kuduğ'un da desteği ile ilçedeki işsize iş, aç kalana aş, açıkta kalana ise giysi hediye ederek yardımseverlik örneği sergiledi. 

Eşi Dr. Ahmet Kuduğ'un ölümünden sonra bile ilçe ve köylerden yoksul, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi olan aileleri araştırıp belirleyen Mukaddes Kuduğ, 52 yılda yaklaşık 2 bin çocuğu sünnet ettirdi. Bergamalıların Mukaddes Anası haline gelen Mukaddes Kuduğ, "Yaşadığım sürece ve sağlığım yerinde oldukça bu hizmeti aksatmadan sürdüreceğim" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası