Ege Postası
Geri

Bilgi evi öğrencisinden kişisel resim sergisi

Başakşehir Belediyesi bilgi evi öğrencilerinden Yusuf Aldır, ilk kişisel resim sergisini Necdet Yıldırım Bilgievi’nde açtı.Çocukların sanatsal gelişiminin yanı sıra bedensel, duygusal, sosyal ve düşünsel gelişimlerine katkı sağlayan...
Bilgi evi öğrencisinden kişisel resim sergisi
Haberler / Güncel
18 Eylül 2013 Çarşamba 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başakşehir Belediyesi bilgi evi öğrencilerinden Yusuf Aldır, ilk kişisel resim sergisini Necdet Yıldırım Bilgievi’nde açtı.

Çocukların sanatsal gelişiminin yanı sıra bedensel, duygusal, sosyal ve düşünsel gelişimlerine katkı sağlayan bilgi evleri, öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmenin yanında geliştirmelerine de yardımcı oluyor. Tiyatro, bilgisayar, satranç, müzik, ebru, şiir, diksiyon, resim gibi atölyelerde profesyonel eğitimlerle çocukların sanatsal yönlerini geliştiren bilgievlerinde eğitim gören Yusuf Aldır, Başakşehir Kayaşehir Necdet Yıldırım Bilgievi'ne 3 ay önce başlayarak, öğretmeninin teşviki ile sergi açtı.

Mevlana İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencisi olan Yusuf Aldır, "Herhangi bir yeteneğim olup olmadığını bilmiyordum. Öğretmenim resimlerimi beğendi ve geliştirmeme yardımcı oldu. İlk sergimi açmamda da bana destek oldu. Bilgi evinde aynı zamanda tiyatro kulübüne de gidiyorum." dedi. Necdet Yıldırım Bilgievi Resim Öğretmeni Rufeyde Özkan da Yusuf’un ilk geldiğinde yeteneğinin farkında olmadığını, yeteneğinin eğitimle daha çok gelişeceğini belirterek, "Yusuf, yetenek sınavlarına hazırlanacak ve ilk kişisel sergisini açmanın mutluluğu onu teşvik edecek. Bilgi evlerimizde okul derslerine yardımcı eğitimlerin yanı sıra, sanatsal eğitimlerle çocukların yeteneklerini keşfetmesine ve geliştirmesine de katkıda bulunmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası