Ege Postası
Geri

Binali Yıldırım'dan sıcak ziyaret

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Foça yolu üzerindeki İzmir Demir Çelik Sanayi Anonim Şirketi'ni ziyaret etti.
Binali Yıldırım'dan sıcak ziyaret
Haberler / İzmir
22 Ocak 2014 Çarşamba 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Orta Profil Haddahanesi'ne girerek çalışmaları yerinde inceleyen Yıldırım'a Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin eşlik etti. Öğle saatlerinde merkez binaya geçen Yıldırım, işçilerle birlikte sıraya girerek yemek aldı. Yemeği veren ahçıya kendisini tanıyıp tanımadıklarını soran Yıldırım, evet yanıtını aldı.Mercimek çorbası, rosto, pilav ve revani tatlısından oluşan yemeğini tepsiyle kendisi taşıyan Yıldırım işçilerin arasına oturarak yemeğini yedi. sohbet eşliğinde yemeğini yedi. Yemekhanede kısa bir konuşma yapan Yıldırım, "Buralar ekmek kapısı sahip çıkmak lazım. Ekonomiye katkı koyan bu tür yerlerimiz arttırılmalıdır. Biz de ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Daha iyi şartlar için daha çok iş imkanı için çalışıyoruz. Bizi sofranıza konuk ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bol kazançlar" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası