Ege Postası
Geri

Bingöl'den, 2 öğrenci Türkiye birincisi oldu

Türkiye geneli yapılan Zambak Deneme Sınavları'nda Bingöl'ün Karlıova ilçesinde bulunan 11 Mart İlköğretim Okulu öğrencilerinden İdal Karabulak ve Cebrail Demir Türkiye birincisi oldu. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye genelinde yapılan Zambak...
Bingöl'den, 2 öğrenci Türkiye birincisi oldu
Haberler / Güncel
19 Mayıs 2013 Pazar 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye geneli yapılan Zambak Deneme Sınavları'nda Bingöl'ün Karlıova ilçesinde bulunan 11 Mart İlköğretim Okulu öğrencilerinden İdal Karabulak ve Cebrail Demir Türkiye birincisi oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye genelinde yapılan Zambak Deneme Sınavları'nda büyük bir başarı gösteren Karlıova 11 Mart İlköğretim Okulu'nda eğitim alan 2 öğrenci Türkiye birincisi olurken 11 öğrenci ise ilk yüze girmeyi başardı. 3. sınıf öğrencisi İdal Karabulak ve Cebrail Demir’i kutlayan 11 Mart İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Aziz Bingöl öğrencilerinin gösterdiği başarı karşısında çok mutlu olduklarını dile getirerek okulun eğitim başarısı adına tüm öğretmenlerle büyük bir gayret gösterdiklerini söyledi.

Her yıl 11 Mart İlköğretim Okulu'nun Türkiye genelinde başarı gösterdiğini ifade eden Bingöl, " Öğretmenlerimizin, öğrencileri üzerinde gösterdikleri eğitim arzusunun öğrenci, öğretmen ve veli üçgeninde daha büyük başarılar yakaladığını görüyoruz." dedi. Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürü Sema Tufan ise Türkiye birincisi olan öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

    Öğrencileri önümüzdeki günlerde başarılarından dolayı ödüllendirileceğini de ifade eden Tufan, "Okullarımızın her yıl daha büyük başarılar yakaladıklarını ve bu başarıların daha üst seviyeye tırmanması için Karlıova eğitimi hakkında büyük projeler üreteceğiz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası