Ege Postası
Geri

4 kişinin yaralandığı silahlı olayda ölen şahıs toprağa verildi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, boşanma husumeti nedeniyle düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişi, toprağa verildi. Yaralanan 4 kişinin ise tedavilerinin hastanelerde sürdüğü kaydedildi. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen baba...
4 kişinin yaralandığı silahlı olayda ölen şahıs toprağa verildi
Haberler / Güncel
19 Mayıs 2013 Pazar 14:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, boşanma husumeti nedeniyle düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişi, toprağa verildi. Yaralanan 4 kişinin ise tedavilerinin hastanelerde sürdüğü kaydedildi. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen baba ve oğlu arama çalışmaları ise sürüyor.

    Olay dün akşam saatlerinde Tavşantepe Mahallesi'nde meydana geldi. İzmit’e bağlı Şahinler Köyü’nde ikamet eden Osman Ö. ile Kandıra’nın Hacılar köyünde ikamet eden Mehmet Yener, eskiye dayalı dostlukları sonrası Tavşantepe Mahallesi'ne taşındı. Osman Ö. ile Mehmet Yener Tavşantepe Caddesi’nde karşılıklı 2 ev alarak burada yaşamaya başladı. Mehmet Yener’in oğlu Sunay Yener, yaklaşık 5 yıl önce Osman Ö.’nün kızını istedi ancak vermediler. Bir müddet sonra kızı kaçırdı ve iki taraf evlendi. Evlilikleri güzel başlayan ancak ilerleyen zamanda kavgalara dönüşmesi sonrası anlaşamayan çift boşandı. Bu boşanmadan ötürü iki aile arasında sorunlar başladı. İki aile çeşitli tarihlerde bu nedenle kavga etti.

    Dünürlerine kin tutan Osman Ö., oğlu Sedat Ö. ile birlikte dün akşam saatlerinde eski dünürü Mehmet Yener'in yanı sıra Sunay Yener ile Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve 2 yaşındaki torunları İrem Su Ayer'le otomobille evin önüne geldiklerini gördü. Eski dünürlerini bir arada gören Osman Ö. ve oğlu Sedat Ö. üzerlerinde taşıdıkları ruhsatsız tabancalarla 5 kişiye ateş açtı ve ardından olay yerinden kaçtı. Mehmet Yener, oğlu Sunay Yener ile Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve torunları 2 yaşındaki İrem Su Ayer yaralandı. Olayın bildirilmesi üz erine olay yerine ambulans ile polis ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Mehmet Yener ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar Sunay Yener Kocaeli Devlet Hastanesi'ne Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve İrem Su Ayer, Özel Konak Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına kurşun isabet ettiği belirtilen 2 yaşındaki İrem Su Ayer de özel Konak Hastanesi'ne yapılan ilk tedavisinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Bölümü'ne sevk edildi. Durumu ağır olan Mehmet Yener, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

    Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi morgunda otopsi yapılan evli ve 3 çocuk sahibi Mehmet Yener’in cenazesi ailesine teslim edildi. Mehmet Yener, Kandıra’nın Hacılar köyünde köy camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Öte yandan Osman Ö.’nün yıllar önce kendi kayın pederini vurduğu iddiasıyla uzun yıllar cezaevinde yattığı öğrenildi. Osman Ö.’nün cezaevinden çıktıktan sonra hükümlü kadrosundan bir fabrikada işe girdiği oğlu Sedat Ö.’yü de yanına aldığı kaydedildi. Dünürlerini kurşun yağmuruna tuttuktan sonra bindikleri 41 HP 314 plakalı otomobil ile kaçan Osman Ö. ile oğlu Sedat Ö. için polis her yerde aramaya başladı.

    Tüm bağlantı noktalarını ablukaya alan polis ekipleri kaçan zanlıları bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası