Ege Postası
Geri

Görme nimetini anlatmak için gözlerine bant çekip maç yaptılar

Bursa Osmangazi Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Goalball takımı sporcuları, gören yaşıtlarına, görmenin ne kadar büyük bir nimet olduğunu göstermek için Goalball maçı yaptı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı...
Görme nimetini anlatmak için gözlerine bant çekip maç yaptılar
Haberler / Güncel
19 Mayıs 2013 Pazar 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Osmangazi Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Goalball takımı sporcuları, gören yaşıtlarına, görmenin ne kadar büyük bir nimet olduğunu göstermek için Goalball maçı yaptı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, görme engelliler, Bursa Çekirge Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Goalball maçı için sahaya çıktı.

Osmangazi Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında sadece görme engellilerin oynayabildiği Goalball sporunu gören vatandaşlara anlatmak istedik." diye konuştu.

Goalball oyuncusu Yasin Çimciler de görme engelli sporcuların başarılarının kamuoyu tarafından daha çok bilinmesinin engelli gençlerin önünü açacağına inandığını dile getirdi. Engelliler dışında goalball branşını bilenlerin toplumda oldukça az olduğuna dikkat çeken Çimciler, şunları kaydetti: "Goalball bilindik bir spor ama bu camianın dışında kimse tanımıyor. Biz biliyoruz ama görenler goalballi bilmiyor. Dışarıdaki insanların goalball bilmesi ve anlayabilmesi için bu maçı düzenledik." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası