Ege Postası
Geri

Karslı Uzman Çavuş’tan 10 gündür haber alınamıyor

Kars Merkeze bağlı Çakmak köyü doğumlu Uzman Çavuş Alpay Maral’dan 8 Mayıs Çarşamba günü mesaiden sonra haber alınamıyor.Hakkari’nin Çukurca ilçesinde görev yaparken 1 ay önce Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı emrine atanan...
Karslı Uzman Çavuş’tan 10 gündür haber alınamıyor
Haberler / Güncel
19 Mayıs 2013 Pazar 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kars Merkeze bağlı Çakmak köyü doğumlu Uzman Çavuş Alpay Maral’dan 8 Mayıs Çarşamba günü mesaiden sonra haber alınamıyor.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde görev yaparken 1 ay önce Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı emrine atanan 33 yaşında evli ve 1 çocuk babası Uzman Çavuş Alpay Maral'dan 8 Mayıs Çarşamba günü mesai bitiminden sonra birliğinden ayrıldı. O günden sonra Maral'dan haber alamayan ailesi, yetkililerin arama çalışmalarının devam ettiğini söylediğini ancak henüz bulunamayan Maral'ın hayatından endişe ettiklerini belirtti.

Uzman Çavuş Maral’ın kardeşi Gündüz Maral, "Kardeşim otomobil satın alacağını söyleyerek, üzerinde 20 bin lirayla birliğinden ayrılmış. O günden bu yana kendisinden haber alamıyoruz. Gerekli yerlere haber verdik, arama çalışmaları devam ediyor." dedi.

Ağabeyinin iş arkadaşlarının da Maral'ın nerede olduğu konusunda herhangi bir bilgisi olmadığını ifade eden kardeş Maral, “Alpay’ın hayatından endişe ediyoruz. Devlet büyüklerimizden kardeşimin bulunması için yardım bekliyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası