Ege Postası
Geri

Bingöl'den örgüte ilk mesajlar!

CHP’nin Adnan Keskin’den sonraki yeni Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, yerel seçim sürecinde ayrışmalar yaşayan İzmir örgütüne ilk mesajı gönderdi.Bingöl, “İzmir’deki partili arkadaşlarımla birlikte önümüzdeki süreçte nitelikli, verimli, uyumlu,olumlu çalışma sergileyeceğim. Herkese birleştiren kucaklayan bir anlayışla yaklaşacağım. Sık sık iletişim halinde olacağım”dedi.
Bingöl'den örgüte ilk mesajlar!
Haberler / Yerel Politika
21 Mayıs 2014 Çarşamba 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından parti yönetiminde beklenen değişikliği yapmış, MYK’de revizyona gitmişti.İzmir örgütünün de seçim sonrası hedefindeki isimlerden biri olan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in yerine Tekin Bingöl getirilmişti.

BİRLEŞTİREN KUCAKLAYAN OLACAĞIM!
Önder Sav döneminde "genel sekreter yardımcısı" olarak görev yaptığı için, örgütü iyi tanıyan bir isim olarak bilinen Bingöl, yerel seçim sürecinde ayrışmalar yaşayan İzmir örgütüne ilk mesajı gönderdi.Bingöl, “Örgütlerle sıcak bir diyalog başlatmak istiyorum. İzmir’deki partili arkadaşlarımla birlikte önümüzdeki süreçte nitelikli, verimli, uyumlu,olumlu çalışma sergileyeceğim. Herkese birleştiren kucaklayan bir anlayışla yaklaşacağım. Sık sık iletişim halinde olacağım”dedi.

ÇOĞU SPEKÜLASYON
İzmir’de parti kulislerinde ve medyada CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in önümüzdeki günlerde görevden alınacağı yönündeki iddialar içinse Bingöl, “ Sadece İzmir değil bir çok il için görevden alma iddiaları yazılıyor. Benim ağzımdan çıkmayan hiçbir şey gerçek değil. Bir çoğu spekülasyon. Medyada CHP ile ilgili haber oluşturuyorlar. Türkiye’nin hangi ilinde ilçesinde örgütlerle ilgili bir tasarruf olacaksa onu benden duyacaklar. Çalışmalarım devam ediyor. Önyargıyla hareket etmiyorum. Şekillenen bir şey yok”dedi.

SEÇİMLERDE BOŞALAN ÖRGÜTLERİN KONGRELERİYLE MEŞGULUZ
Seçimlerin ardından başlatılan imza hareketleri içinse Bingöl, “Somut bir gelişmeyle karşılaşmadım. Seçim öncesinde örgütlerimizde adaylık nedeniyle ciddi boşalmalar olmuştu. Şuanda bu örgütlerin kongreleriyle meşguluz. Süratli bir şekilde örgütlerin oluşturulması gayretindeyim. Bunları tamamlamak istiyoruz”ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası