Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de gençlik neşteri!

CHP İzmir’de yerel seçimlerin ardından yeni bir gençlik örgütlenmesi için düğmeye basıldı. Önümüzdeki süreçte daha etkin bir gençlik kolları için İl Başkanı Ali Engin’le istişare içinde olan İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan gençlik kollarında operasyon yaptı.Dört ilçede başkan ve yönetimi görevden alındı.
CHP İzmir'de gençlik neşteri!
Haberler / Yerel Politika
20 Mayıs 2014 Salı 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de gençlik kollarına neşter vuruldu. İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan başkanlığındaki yönetim kurulu, Karabağlar, Bayraklı, Çiğli ve Torbalı ilçe gençlik kolları başkan ve yönetiminlerini görevden aldı. Seçim sürecinde ilçe başkanları istifa eden Kınık ve Narlıdere’ye ise yeni isimler atandı.Görevden almaların önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenildi.

DÖRT İLÇEYE NEŞTER
CHP İzmir’de yerel seçimlerin ardından yeni bir gençlik örgütlenmesi için düğmeye basıldı. Önümüzdeki süreçte daha etkin bir gençlik kolları için İl Başkanı Ali Engin’le istişare içinde olan İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan gençlik kollarında operasyon yaptı. Karabağlar Gençlik Kolu Başkanı Damla Çelik, Çiğli İlçe Gençlik Kolu Başkanı Suna Ergün, Torbalı İlçe Gençlik Kolu Başkanı Emre Uzunbay, Bayraklı İlçe Gençlik Kolu Başkanı Tekin Sırık yönetimleriyle birlikte görevden alındı. Neşter vurulan ilçelerden sadece Bayraklı’ya atama yapıldı. Bayraklı gençlik kolları Gizem Hamarat’a emanet edildi. Yerel seçim sürecinde ilçe gençlik kolları başkanının istifa ettiği Kınık ve Narlıdere’ye de atama yapıldı. Kınık’ta yeni gençlik kolu başkanı Cemil Akın oldu. Narlıdere’de ise ilçe gençlik kolu başkanlığına Özgür Akkuş getirildi.

ÇİĞLİ’DE İSTİFACILAR GERİ ADIM ATTI AMA...
Öte yandan geçtiğimiz günlerde ilçe yönetiminin istifası nedeniyle başkan ve yönetimin düştüğü Çiğli’de istifa eden isimlerin istifalarını geriye aldığı öğürenildi. Yaşananlar nedeniyle il yönetimi, ilçe başkanı Ergün ve yönetimini görevden aldı.


SOYDAN: YENİLEME GEREKTİ
CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan, yapılan rotasyon için, “ Yerel seçim sürecinden sonra parti örgütlerinde yenilenmenin gerekli olduğunu düşündük. Kuracağımız ekipler partiyi  genel seçimlere kadar sırtlayacaklar. Yeni gelen arkadaşlarımız eski arkadaşlarla birlikte daha yüksek enerjiyle çalışmalaırnı sürdürecek.Görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz partiye katkılarından dolayı. Seçim döneminde büyük özveriyle çalıştılar” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası