Ege Postası
Geri

Binicilik Avrupa Şampiyonası'nda Emir Koçak, onuncu geldi

Binicilik Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Emir Koçak, finali onuncu sırada tamamladı.Türkiye Binicilik Federasyonu milli takımlar bünyesinde yer alan ve Yıldız Avrupa Şampiyonası Finalinde yıldız, genç ve genç...
Binicilik Avrupa Şampiyonası'nda Emir Koçak, onuncu geldi
Haberler / Spor
26 Temmuz 2013 Cuma 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Binicilik Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Emir Koçak, finali onuncu sırada tamamladı.

Türkiye Binicilik Federasyonu milli takımlar bünyesinde yer alan ve Yıldız Avrupa Şampiyonası Finalinde yıldız, genç ve genç yetişkinler kategorileri ile Türkiye'yi temsil eden Milli sporcular; 2013 Avrupa Engel Atlama Şampiyonası'nda mücadele etti.

16-21 Temmuz tarihlerinde İspanya'da koşulan şampiyonada, gençler ve genç yetişkinler kategorisinde Emir Koçak, rakiplerinden sıyrılarak finalde yarışmaya hak kazandı. Türkiye'yi temsil eden Milli Takım binicisi Emir Koçak, yıldız binicilerde hafta boyunca göstermiş olduğu başarılı performans ile övgü topladı. "Florenitne 62" isimli atı ile şampiyonada Türkiye'yi temsil eden Emir, finali onuncu sırada tamamladı.

Şampiyona finalinde Danimarka, İrlanda, Fransa, Belçika, Almanya, Polonya, İspanya, İngiltere, İtalya ve Yunanistan gibi bir çok ülkeden toplam 37 sporcu mücadele etti. Finalde 2013 Avrupa yıldızlar şampiyonu, Bognar Jen Cor ile yarışan Virag Weinhardt (HUN) olurken, ikinci sırada İsveç'den Isabelle Straehuber, Guayana II ile gümüş, Fransa'dan Camillie Conde Ferreira ise pirole De La Chatre ile bronz madalya almaya hak kazandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası