Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi’nden dev sünnet şöleni

İlçenin dört bir yanında kurduğu iftar çadırları ve yaptığı erzak yardımları ile Ramazan boyuna vatandaşların yanında olan Bornova Belediyesi, kutsal anlamda önemli bir hizmet daha gerçekleştirdi. 200 çocuk muhteşem bir organizasyonla erkekliğe ilk adımını attı. Büyük Park’ta gerçekleştirilen sünnet şöleninde renkli görüntüler ortaya çıktı
Bornova Belediyesi’nden dev sünnet şöleni
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Ağustos 2013 Pazar 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Sosyal alanda yaptığı çalışmalarla tüm Türkiye’ye örnek olan Bornova Belediyesi, 200 çocuğun sünnetini gerçekleştirdi. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın eşi Rana Sındır’la birlikte katıldığı Büyük Park içerisindeki dev organizasyonda, sünnet çocuklarının aileleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da hazır bulundu. Tamamı Bornova Belediyesi tarafından giydirilen çocukların okul çantası ve her türlü kırtasiye malzemesinden oluşan hediye paketlerini Başkan Sındır ve eşi Rana Hanım dağıttı.

Palyaço ve ilizyon gösterileri ile renklenen şölende tüm misafirlere tavuklu pilavın yanında lokma ve şerbet ikram edildi. Başkan Sındır, günün anısına hazırlanan pastayı çocuklarla birlikte kesti. Grup Dir birbirinden güzel dans şovları ile unutulmaz bir gece yaşattı. Gözde Şen, Aslı Zen ve Ahmet Doğan ise şarkılarını Büyük Parkı dolduran Bornovalılar ile birlikte söyledi.

Anne ve babalara seslenen Başkan Sındır, ‘‘Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onlar sizin olduğu kadar bizim de evladımız. Hiç şüpheniz olmasın onların başarıları sizleri olduğu gibi bizleri de gururlandırıyor. Sevinçleri, mutlulukları bizim sevincimiz, mutluluğumuz oluyor. Hepimiz için önemli bir gün bugün. Böylesi durumlarda sizlere destek olmak ise belediye olarak bizim görevimiz’’ diye konuştu.

Velilerden çocuklarını Bornova Belediye’nin kültür, sanat, spor ve el becerisi gibi alanlarda açtığı kurslara göndermesini isteyen Başkan Sındır, ‘‘Ücretsiz olan bu kurslarımız yıl boyu devam ediyor. Onların okul ve sizlerden aldıkları eğitim dışında farklı alanlarda da kendilerini göstermesi gelecekleri açısından çok önemli’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası