Ege Postası
Geri

İzmirli kızlar gönüllerin de şampiyonu oldu

Avrupa’nın en iyi 32 takımı arasına giren Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, başarıları kadar sevgi ve özverileriyle de örnek oldu.
İzmirli kızlar gönüllerin de şampiyonu oldu
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Ağustos 2013 Cumartesi 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön elemelerini lider tamamlayarak bir üst tura çıkan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncuları, tur atlama sevincini Saraybosna’da yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla paylaştı. AB katkısı ile kurulan SOS Çocuk Köyü’nü ziyaret eden sporcular, aldıkları hediyelerle kimsesiz çocukları sevindirdi.
Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Avrupa’nın en iyi 32 takımı arasına giren Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, başarıları kadar sevgi ve özverileriyle de örnek oldu. Konakbelediyespor oyuncuları 150’ye yakın kimsesiz çocuğun kaldığı yetiştirme yurdunda çocuklarla oyunlar oynadı, hediyelerini birlikte açtı, sevgiyi paylaştı.. Aynı dili konuşmamalarına rağmen, sevgilerini birbirlerine sarılarak aktaran sporcular örnek davranışları ve duyarlılıklarıyla bir kez daha Türkiye’ye gurur yaşattı.
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, şöyle konuştu: ” İzmir farkı bu…Spordaki başarımızı, yüreğimizdeki sevgiyle dost topraklarda acıyı, annesiz-babasızlığı yaşayan çocuklara aktardık. Türkiye bu kızlarla gurur duymalı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Konak Belediyespor olarak tarih yazdık. Kadın futbolcularımız üç takımı da yenerek gruptan lider olarak çıktılar. Bu Türkiye’de bir ilk. Tarih yazmakla kalmadık gönüllerin de şampiyonu olduk. Türkiye’nin 0.93 olan ülke puanını şu an çok daha yukarı seviyelere çıkardık. Kızlarımız aynı zamanda çok duygusal bir olaya da imza attılar. Biriktirdikleri paralarla çeşitli hediyeler alarak, Saraybosna’daki Çocuk Esirgeme Yurdu’nda kalan yetim çocuklara götürdüler. Hepimizin gözlerini yaşarttılar. Çünkü bu manevi duygu ve güzellik İzmirli kızlarımıza çok yakıştı. Onlar İzmir’in farkını bir kez daha ortaya koydular. Bizleri gerçekten çok mutlu ettiler. Sadece şampiyon oldukları, Şampiyonlar Ligi’nde en iyi 32 takım arasına kalarak destan yazdıkları için değil; aynı zamanda herkese insanlık dersi verdikleri için kızlarımızın gözlerinden öpüyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası