Ege Postası
Geri

Bornova'da gençlik festivali

BORNOVA Belediyesi, kente yeni gelen üniversite öğrencilerine Gençlik Festivali ile “Hoşgeldiniz" diyecek. Üniversite öğrencilerine önemli olanaklar sağlayan 'Dost Kart' ve kentin tanıtımına yönelik olarak gerçekleştirilecek Festival, 30 Eylül Çarşamba günü başlayacak ve üç gün sürecek.
Bornova'da gençlik festivali
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Eylül 2015 Salı 11:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bir üniversite kenti olan Bornova, 30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında Bornova Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleştirilecek Gençlik Festivali ile renklenecek. Özellikle kente ilk kez gelen öğrencilere yönelik olarak yapılacak festivalde, üniversite öğrencilerine önemli olanaklar sağlayan 'Dost Kart' tanıtılacak. Bornova'nın sembol alanlarından Büyükpark, kampüsleri ilçe sınırları içesinde yer alan Ege, Yaşar ve Şifa üniversitelerinin öğrencilerini ağırlayacak.

3 GECE 3 KONSER
Üç gün sürecek festivalin ilk günü Umut Kaya, ikinci günü Aydilge, üçüncü günü ise Zeynep Casalini hayranları ile buluşacak. Üniversite öğrenimi için kente gelen öğrenciler için Bornova ve İzmir'in tanıtımına yönelik kültür turları gerçekleştirilecek. Kent rehberi niteliğinde kitapçıklar dağıtılacak. Öğrenciler festival alanında kurulacak oyun parkurlarında keyifli anlar yaşayacak. Bornova Belediyesi'nin ikram araçları da festival süresince Büyükpark'ta olacak.



Bornova Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek olan 'Dost Kart' projesinin tanıtılacağı festival boyunca, proje ortağı Bornova esnafı açacağı stantlarda öğrencilere indirimli alışveriş imkanı sunacak. Festival alanında Bornova Belediyesi, üniversiteler ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da stant açacak. Bornova Belediyesi standında Dost Kart başvuruları alınacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası