Ege Postası
Geri

Bornovalı gençler İngilizce kampında

Bornova Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde (BELGEM) Yaz Dönemi İngilizce kursları başladı. İlköğretim 4-5-6-7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin okul derslerine destek olmak ve bir üst sınıfa hazır başlamalarını sağlamak amacıyla düzenlenen kurslara ilgi yoğun oldu. Okulların kapanmasıyla birlikte İngilizce sınıflarını dolduran gençler yaz tatilini değerlendiriyor
Bornovalı gençler İngilizce kampında
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Haziran 2013 Cumartesi 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi’nin her yıl binlerce gence eğitim verdiği BELGEM’de yaz dönemi İngilizce kursları başladı. İlkokul son sınıf ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak BELGEM Merkezi Binası, Çamdibi, Altındağ, Bornova Merkez, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi’nde açılan kurslara ilgi yoğun oldu. Eğitim, öğrencilerin okul derslerine destek olmak ve bir üst sınıfa hazırlıklı başlamalarını sağlamak amacıyla veriliyor.

Bornova Belediyesi yaz kurslarının yanısıra güz ve bahar aylarında da İngilizce kursları düzenliyor. Yaz döneminde farklı merkezlerdeki 45 sınıfta 1043 kişi eğitim görüyor. İngilizce kurslarından bir yılda yararlananların sayısı güz ve bahar dönemleriyle birlikte 3 bini geçti. Ayrıca BELGEM’de SBS ve YGS/LYS kurslarına kayıtlar da devam ediyor. YGS/LYS kursları 31 Ağustos 2013, SBS kursları 21 Eylül 2013, Güz dönemi ingilizce kursları ise 23 Eylül 2013’te başlayacak.

Eğitime ayırdıkları kaynak ve emekle yeni nesillerin bilgili ve donanımlı yetiştiğini görmekten büyük bir onur duyduklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Eğitime destek vermek geleceğe destek vermektir. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası