Ege Postası
Geri

Boston, saldırıların şokunu yaşıyor

ABD’nin Boston şehrinde düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenler anılıyor.Boston Maratonu'ndaki saldırılarda aralarında 8 yaşındaki bir çocuk ile Çinli bir öğrencinin de olduğu 3 kişi ölmüş, 100'den fazla insan da yaralanmıştı....
Boston, saldırıların şokunu yaşıyor
Haberler / Dünya
17 Nisan 2013 Çarşamba 12:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ABD’nin Boston şehrinde düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenler anılıyor.

Boston Maratonu'ndaki saldırılarda aralarında 8 yaşındaki bir çocuk ile Çinli bir öğrencinin de olduğu 3 kişi ölmüş, 100'den fazla insan da yaralanmıştı. Patlamanın meydana geldiği sokaklar hala trafiğe açılmazken, polis olay yerinde bulduğu en küçük ipuçlarını değerlendirmeye çalışıyor.

Maratonu erken bitirip oteline giden birçok koşucu, patlamaları televizyon ekranlarından öğrendi. Cihan'a konuşan bir sporcu olay anında yaşadıkları şoku atlamadığını fakat gelecek sene de bu maratona katılmak istediğini dile getirdi.

Menfur olaydan bir gün sonra, patlamanın meydana geldiği sokağı ziyaret eden, birçok vatandaş hayatını kaybedenlerin anısına çiçek bıraktı dua etti. Gece Garvey Parkı'nda toplanan insanlar da hayatını kaybedenler için mum yaktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası