Ege Postası
Geri

Buca'da eshot şöförüne şok saldırı

Buca ilçesinde geçtiğimiz haftalarda ESHOT şoförlerinin art arda uğradığı saldırıların ardından bugün akşam saatlerinde yine benzer bir olay yaşandı. Otobüs durağına park eden ticari taksi sürücüsü ile tartışan 70 numaralı Buca-Halkapınar hat numaralı otobüsün şoförü, yolcuların gözü önünde bıçaklanırken, zanlı ise kayıplara karıştı.
Buca'da eshot şöförüne şok saldırı
Haberler / İzmir
8 Mart 2014 Cumartesi 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Akşam saatlerinde meydana gelen olay Buca Yenimahalle durağında gerçekleşti. Mesai bitiminde 70 hat numaralı Buca-Halkapınar seferini gerçekleştiren şoför Celal Yazıcı Yenimahalle durağında otobüsü durağına yanaşamayınca durakta park halinde bulunan ticari taksi sürücüsüne aracını çekmesi için uyarıda bulundu. Uyarıları dikkate almayan taksi şoförü, otobüs sürücüsü Yazıcı ile sözlü tartışma yaşamaya başlatınca tansiyon bir anda yükseldi. Yaşanan gergin anların ardından hakaretler yağdıran kızgın taksi şoförü otobüste bulunan yolcuların gözü önünde ESHOT aracının şoförüne saldırarak kendisini bıçakladı.

İKİ HAFTADA ÜÇÜNCÜ OLAY
Olayın ardından kendisine ait olduğu öğrenilen taksiyi otobüs durağında bırakarak taksi sürücüsü kayıplara karışırken, şoför Celal Yazıcı ise olay yerinde bulunan görgü tanıkları tarafından hastaneye yetiştirildi. Yoğun kan kaybı yaşayan Yazıcı, şans eseri olayı hafif yaralı olarak atlatırken, kendisini bıçaklayan zanlı ise polis tarafından aranmaya devam ediyor. Konuyla ilgili soruşturma başlatan emniyet güçleri, kimliği belirlenemeyen taksi şoförüne ait aracı emniyet otoparkına çekerken, son haftalarda Buca’da üst üste benzer vakaların yaşanmasının ise ESHOT şoförleri arasında büyük bir tedirginlik yarattığı öğrenildi. İki hafta içerisinde yine benzer olaylarla karşı karşıya kalan ESHOT personeli, taksi şoförleri ve minibüs şoförleri ile yaşadıkları tartışmada silahlı saldırıya dahi maruz kalırken, son olayla birlikte toplam 3 şoförün darp edildiği ya da yaralandığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası