Ege Postası
Geri

Buca'daki sorunlara ancak bir çare oluruz

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Adatepe Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı. Vatandaşlarla sohbet eden Süne, sorunları dinleyip çözüm önerileri ile göreve gelmesiyle gerçekleştireceği prestij projelerini anlattı.
Buca'daki sorunlara ancak bir çare oluruz
Haberler / Yerel Politika
1 Aralık 2013 Pazar 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Yerel seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP’li aday adayı Süne, Adatepe mahallesi sakinleriyle biraya gelerek projelerini anlattı. Süne, ‘Kentleşmesini tamamlayan ulaşımda, altyapıda, imar ile kentsel tasarım ve dönüşümde sorunlarını çözmüş, sosyal kültürel yaşamda, sporda, eğitimde, sanayide, doğal yaşamda, organik tarımda, sağlıkta ve engelli canlarımızın yaşama katılmamasında Türkiye'ye model olacak bir ilçe yaratma idealiyle başkanlığa talibim. Bu inançlarla fark yaratan bir Buca için sizlerle birlikte çalışmak istiyorum’ diyerek vatandaşlardan destek istedi.

 

Buca’yı İzmir’in Lokomotifi Yapmaya Geliyoruz

 

Göreve gelmesiyle projelendirdiği çalışmalarını en kısa zamanda hayata geçireceğini ifade eden Süne, ‘Ulaşım, altyapı, imar, kentsel dönüşüm sorunları başta olmak üzere tüm sorunları hazırladığımız projelerle birlikte bilimsel ve koordineli olarak çalışarak çözüm yoluna gideceğiz. Projelerimizi hayata geçirirken yaşam kalitesi, yeşil alanların korunması ve yenilerin yaratılması, sosyal aktivite alanlarının çağa uygun olması dikkat edeceğimiz öncelikli hususlarımız ve olmazsa olmazlarımız olacaktır. Ulaşımı kangren yara olan ilçemizi rahatlatmak için alternatif yolların oluşturulmasını sağlayacak, sorumluluğumuz dışındaki yerlerde ise ihtiyaç olan yolların açılması için ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunarak sonuçlanıncaya kadar işin takipçisi olacağız. Her türlü sorunun en kısa zamanda çözülmesi için belediyemizin tüm birimlerinin koordineli olarak çalışması sağlamak adına E-Belediyecilik sisteminde öncü olacağız. Buradan tüm yüreğimle ifade ediyorum ki, Buca’daki sorunlara ancak biz çare oluruz. Çünkü bu görevi yürütecek bilgi, birikime sahibiz. Biz başkaları gibi bol keseden atanlar değiliz. Geçmişte yaptıklarımız da ortadadır. Bucalı hemşerilerimizin güvencini asla boşa çıkaranlardan olmadık ve olmayacağız da. Ayakları yere basan projelerimizle Buca’yı İzmir’in lokomotifi yapmaya geliyoruz” dedi.

 

 

Aday Olursam Seçimi Rahat Kazanırım

 

Yerel seçimlerin Cumhuriyetin geleceği açısından da önemli bir yer tuttuğunu da dikkat çeken CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, şu görüşleri dile getirdi:

 

‘Bu seçim sadece yerel yönetimlerin belirlediği seçim değildir. Bu seçim rejimin seçimidir. Ya karanlığa yenileceğiz ya da karanlıkları aydınlatacağız. Biz, CHP’nin İzmirli neferleri olarak hedefimiz İzmir’de otuz ilçenin otuzunu da alıp Büyükşehir’i de açık ara kazanarak kalenin yıkılmayacağını göstermek istiyoruz. Ayrıca aday olmam durumumda hemşerilerimin bizlere destek vereceğine ve açık ara seçimi alacağıma da inancım tamdır’ 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası