Ege Postası
Geri

Bucalı annelerin artık bir ‘Kulübü’ var

Buca Belediyesi’nin annelere Anneler Günü hediyesi keyifli bir mekan oldu. Bucalı annelerin haftada üç gün ücretsiz yararlanacağı ve keyifli vakit geçirebilecekleri aktivitelerin yer aldığı Anneler Kulübü, düzenlenen törenle açıldı. Buca’da yılın annesi seçilen Nihal Yastık’a ödülünü veren Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, fön makinasını alıp, Nihal annenin saç bakımını da kendisi yaptı. Başkan Piriştina, Anneler Kulübü ile anneleri 365 gün şımartmayı amaçladıklarını söyledi.
Bucalı annelerin artık bir ‘Kulübü’ var
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2015 Pazartesi 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Şirinyer’de Buca Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi’nin 2. katında hizmet verecek olan Anneler Kulübü’nün açılışına Başkan Levent Piriştina’nın yanı sıra CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Türk Anneler Derneği Buca Şubesi Başkanı Gülşen Örenel, Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Araştırma ve Uygulama Merkezi (ALAUM) Müdürü Prof. Dr. Asuman Altay ve çok sayıda Bucalı anne katıldı.



‘Annelerimizi Şımartıyoruz’ sloganıyla hayata geçirilen projede, annelere günlük saç bakımı, makyaj, dinlenip günün stresini canlı keman müziği eşliğinde atacakları kahve köşesi, “Dilek Ağacı”na belediyeden beklentilerini, “Dertli Ağaca” ise kişisel sıkıntılarını anlatarak, sosyolog desteği alacakları hizmetler yer alıyor.
Bucalı anneler ile birlikte açılış kurdelesini kesen Piriştina, Anneler Kulübü’nü gezip, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası