Ege Postası
Geri

Buca’ya Kadın Eli Değmeli

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Karadağ, Şirinyer Semt pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla buluştu. Pazar alışverişine çıkan vatandaşlarla, tezgahında satış yapan esnafı tek tek ziyaret edip sorunları dinleyen Karadağ, ‘Buca için projelerim hazır. Buca’ya artık kadın eli değmeli’ dedi.
Buca’ya Kadın Eli Değmeli
Haberler / Yerel Politika
23 Ekim 2013 Çarşamba 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Partililerle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette pazar esnafından ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Ekonomist Ayten Karadağ, ziyaretini şöyle değerlendirdi: ‘Bugün burada esnafımıza da vatandaşımıza da bir dokunup bin ah işittim. AKP Hükümeti esnafımızın da, vatandaşımızın da belini bükmüş. Esnafımız evime bir lokma ekmeği nasıl götürürüm vatandaşımız da hem ucuz hem de kaliteli Pazar alışverişimi nasıl yaparım derdinde. Yani ekmeğinin, aşının, çoluk çocuğunun rızkının derdinde. Buradan açık yüreklilikle söylüyorum, biz göreve geldiğimizde Buca’mızı her alanda hak ettiği yere taşıyacağız. Pazaryerleri yapıp kenara çekilmeyeceğiz. Hazırladığımız ‘Mutlu Esnaf, Mutlu Vatandaş Projesi’yle esnafımızın da vatandaşlarımızın da sıkıntılarını çözeceğiz. Ne esnafımızın ne de Bucalı hemşerilerimizin zorlukların içine sürüklenmesine asla izin vermeyeceğiz.’

Vatandaş Odaklı Sosyal Belediyeciliği Egemen Kılacağız


Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Karadağ, ‘Kariyerimle, siyasi bilgi birikimimle ve de uzun yıllardır Buca’da yaşayan biri olarak hem sorunları hem de çözümlerini çok bilen biri olarak Buca ilçesini dünya kenti yapmak için projelerimle ilçemden CHP’li ilk kadın belediye başkanı olmak için göreve talibim. Esnafla, vatandaşla, köylüyle, öğrencisiyle kadınlarla, gençlerle, yaşlılarla, engellilerle, STK'larla, üniversitelerle, muhtarlarla yani toplumu oluşturan tüm kesimlerle işbirliği yaparak Buca’da çağdaş, şeffaf, sorgulanabilir, hesap verebilir vatandaş odaklı sosyal belediyeciliği gerçekleştirmek istiyorum. 7 gün 24 saat Bucamız ve Bucalı hemşerilerimiz için çalışmak istiyorum. Buca’yı da, Bucalıları da, belediyeciliği biliyorum ve çok seviyorum. Adaylık yarışında Bucalının Ayten Ablası olarak kendimi şanslı görüyorum’ ifadelerini kullandı.

Sorunların Üstesinden Geleceğiz

Konuşmasında ilçenin mevcut durumu hakkında da görüş belirten Karadağ, ‘Kentsel dönüşüm, imar, çevre, trafikle, kültürel, yatırımcının gelmeyişi, istihdam, tarımsal destekleme, çeperlerdeki mahallelerin altyapı, üst yapı sorunları, üniversite öğrencilerin barınma ve sosyal yaşam sorunları ile ilçenin vizyon sorununu çözecek projelerim hazır. Biz göreve geldiğimiz de ilçenin sorunlarına çözüm üreten ve tüm Bucalıları kucaklayan bir yönetim tarzı ile hizmet edeceğiz. İlçedeki tüm sivil toplum örgütleriyle işbirliği yaparak kentle ilgili alınacak kararlarda yapılacak işlerde onlarla birlikte hareket ederek ilçedeki sinerjiyi yeniden harekete geçireceğiz. Bucalı hemşerilerim katılımcı demokrasinin en güzel örneği olarak ilçelerine katkı yapacaktır’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası