Ege Postası
Geri

Bulvar üstü mahallelerinin kimliği değişecek

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 100. Yıl Bulvarı’nın üst kısmında kalan mahallelerin kimliğinin değişeceğini söyledi. Kalkanca Mahalle Muhtarı Ramazan Çevik, Karasamsun Mahalle Muhtarı Hüseyin Yıldırım ve Baruthane...
Bulvar üstü mahallelerinin kimliği değişecek
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 16:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 100. Yıl Bulvarı’nın üst kısmında kalan mahallelerin kimliğinin değişeceğini söyledi.

Kalkanca Mahalle Muhtarı Ramazan Çevik, Karasamsun Mahalle Muhtarı Hüseyin Yıldırım ve Baruthane Mahalle Muhtarı Mustafa Öztürk ile birlikte mahallelerdeki satıh kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Necattin Demirtaş, bulvar üstü mahallelerin geleceğin merkezini oluşturacağını belirtti.

Kent merkezi içerisindeki konutlaşmanın şehri nefes aldıramayacak noktaya getirdiğini kaydeden Başkan Necattin Demirtaş, "Yeni bir ticaret yeri ve konut alanı yapmak kolay. Zor olan var olanı değiştirmek ve çağa uydurarak yeni merkezler oluşturmak. Avam projesini çıkardığımız kentsel dönüşümle gelişimin önünü açacağız. Yeşil alanı ve çevre düzenlemesi ile modern kentleşmeyi, çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu Hastane, Anadolu, Zeytinlik, Kökçüoğlu, Fatih ve İlyasköy mahallerinde de sürdürmeyi planlıyoruz. Biz, İlkadım Belediyesi olarak bu konuda kararlıyız. Kentin tüm aktörleri de bu kararlı duruşumuza destek vermelidir.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası