Ege Postası
Geri

Bursa’da park kavgası: 10 yarlı

Bursa’da iki oto kiralama şirketi işletmecileri arasında park etme yüzünden çıkan kavgada, 10 kişi yaralandı. Bursa Osmangazi İlçesi Darmıstat Caddesi üzerinde bulunan iki oto kiralama şirketi çalışanları arasında park etme nedeni ile...
Bursa’da park kavgası: 10 yarlı
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’da iki oto kiralama şirketi işletmecileri arasında park etme yüzünden çıkan kavgada, 10 kişi yaralandı.

Bursa Osmangazi İlçesi Darmıstat Caddesi üzerinde bulunan iki oto kiralama şirketi çalışanları arasında park etme nedeni ile tartışma çıktı. Yeni tramvay hattı İpekböceği'nin de geçiş güzergahında bulunan ve akraba oldukları belirtilen iki oto kiralama şirketi çalışanları arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında taş ve sopalar kullanıldı.

Yaşanan kavgada iki taraftan da 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bu arada yerde yatan bazı yaralılar ile dükkanlarında bulunan yaralıların başları sarılı bir şekilde uzun süre ambülans bekledi. Olay yerinde polis ekipleri iki tarafın da kavga etmemesi için güvenlik önlemleri aldı. Buna rağmen olay yerine gelen iki tarafın baçı akrabaları yine birbirlerine girdi. Olayı büyümeden polis ekipleri önledi.

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kavgada bir de ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği öğrenildi. Olay yerinde polis ekipleri güvenlik tedbirleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası