Ege Postası
Geri

Bursagaz altyapı çalışmalarını denetliyor

Bursagaz İşletme ve Bakım Müdürü Nurettin Erikçi, gerçekleştirdikleri denetim faaliyetleri ile diğer altyapı kurumlarının yaptığı çalışmaların Bursagaz İşletme Bakım Müdürlüğü ekipleri tarafından sürekli kontrol edildiğini vurguladı....
Bursagaz altyapı çalışmalarını denetliyor
Haberler / Genel
17 Nisan 2013 Çarşamba 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursagaz İşletme ve Bakım Müdürü Nurettin Erikçi, gerçekleştirdikleri denetim faaliyetleri ile diğer altyapı kurumlarının yaptığı çalışmaların Bursagaz İşletme Bakım Müdürlüğü ekipleri tarafından sürekli kontrol edildiğini vurguladı.

Erikçi, kontrol çalışmalarının, sokaklardaki doğalgaz hatlarının hasar görmemesi, teknik emniyet mesafelerine uyularak kazı yapılması ve kazı esnasında açığa çıkan doğalgaz hatlarının, çalışma yapan diğer altyapı kurumları tarafından 'doğalgaz yapım kontrol şartnamesine' uygun olarak kapatılmasının sağlandığını belirtti. Diğer altyapı kurumlarının yapacağı çalışmalar için öncesinde Bursagaz’dan kazı izni alarak çalışmalara başlamanın büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Erikçi, çalışmaların özenle takip edildiğini vurguladı.

Bu çalışma ile izinsiz kazı yapılmasının önüne geçmeyi amaçladıklarını aktaran Erikçi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sağladığımız bu kontroller ile doğalgaz hatlarının hasar görmesini önlemeyi, kazı esnasında açığa çıkan doğalgaz hatlarının uygun kapatılmasını sağlamayı, kamu can ve mal güvenliğinin tehlikeye atılmaması için Büyükşehir Belediyesi Aykome Şube Müdürlüğü ile koordinasyon içerisinde çalışarak, her türlü tedbiri almayı ve aldırmayı, çalışma sırasında olası doğalgaz hattı hasarlarına karşı acil eylem planlarını hazırlamayı ve Bursa halkına sürekli ve güvenli doğalgaz arzı sağlamayı amaçlıyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası