Ege Postası
Geri

Bozüyük'te ihtiyaç sahipleri yararına kermes

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Banu Çiçek Kadınlar Derneği tarafından ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenlendi.        Molla Yusuf Sokak'ta açılan kermeste giyim, hediyelik eşya ve gıda reyonları...
Bozüyük'te ihtiyaç sahipleri yararına kermes
Haberler / Genel
17 Nisan 2013 Çarşamba 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Banu Çiçek Kadınlar Derneği tarafından ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenlendi.

        Molla Yusuf Sokak'ta açılan kermeste giyim, hediyelik eşya ve gıda reyonları bulunuyor. Kermesle ilgili bilgi veren Banu Çiçek Kadınlar Derneği Başkanı İlknur Ataman, dernek olarak ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verdiklerini söyledi.

        Dernek olarak ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım da yaptıklarını aktaran Ataman, "Dernek olarak hayırsever vatandaşlarımızın da desteği ile muhtaç ve yetimlerin daima yanlarında olmaya çalışıyoruz. İki hafta açık kalacak kermesimizde elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofralarına sıcak yemek olarak geri dönecek." dedi.

        Kermesi ziyaret eden vatandaşlardan İlhami Sönmez ise geleneksel yemekleri ve tatlıları hijyenik bir şekilde yedikleri için mutlu olduklarını belirti. Ayrıca kermese gidip istediği yemeği gönül rahatlığıyla yediğini belirten Murat Akyıldız da "Hem istediğim yiyeceği ucuza yiyorum hem de verdiğim paranın hayırlara vesile olmasını bilmek bana huzur veriyor." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası