Ege Postası
Geri

Karamürsel’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri sürüyor

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Gazanfer Bilge Mahallesi'ndeki programla sürüyor.        Karamürsel Müftülüğü ve Karamürsel Din Görevlileri Derneği'nce Karamürsel...
Karamürsel’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri sürüyor
Haberler / Genel
17 Nisan 2013 Çarşamba 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Gazanfer Bilge Mahallesi'ndeki programla sürüyor.

        Karamürsel Müftülüğü ve Karamürsel Din Görevlileri Derneği'nce Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda kadınlara Hz. Peygamber'in (sav) hayatından kesitler anlatıldı. Etkinlikler çerçevesinde 2 bin kişilik 'Kutlu Doğum Aşı' dağıtıldı.

        Aynı merkezde yapılan bir başka konferansta ise 'Hz. Peygamber (sav) ve İnsan Onuru' teması işlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı müfettişlerinden Osman Kılıç, konferansta yaptığı konuşmada, insanlığın Hz. Peygamber (sav) ile onur bulduğunu söyledi.

        Kılıç, insanlara onur veren Hz. Peygamber'in (sav) sünnetine uyarak O’nun gösterdiği yoldan yürüyüp kazanılan onurun muhafaza edebileceğimizi kaydetti. İnsanın ecelinin gizli olduğuna da değinen Kılıç, kimsenin ne zaman öleceğini bilemeyeceğini ifade etti.

        Kılıç, "Peygamber Efendimizle kazanmış olduğumuz onurla, her zaman ölüme hazır olmamız gerekir." diye konuştu. Konferansın sonunda yapılan sinevizyon gösterimi ile Hz. Peygamber'in (sav) hayatından kesitler aktarıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası