Ege Postası
Geri

Ankara'da Konya Tanıtım Günleri düzenlenecek

Konyalılar Dayanışma Derneği, Ankara'da 3 gün sürecek Konya Tanıtım Günleri yapacak. 30 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde Ankara Ticaret Odası Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak Konya Tanıtım Günleri konusunda açıklama yapan...
Ankara'da Konya Tanıtım Günleri düzenlenecek
Haberler / Genel
17 Nisan 2013 Çarşamba 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konyalılar Dayanışma Derneği, Ankara'da 3 gün sürecek Konya Tanıtım Günleri yapacak. 30 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde Ankara Ticaret Odası Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak Konya Tanıtım Günleri konusunda açıklama yapan Dernek Başkanı Mehmet Erkoç, Konya'nın tanıtımı için bu tür organizasyonların önemli olduğunu vurguladı.

Şehrin idarecileri ve bu şehirde yaşayanların bu tür organizasyonlara sahip çıkması gerektiğini savunan Konyalılar Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Erkoç, "Her Konyalının Konya için söyleyebileceği bir sözü, yapabileceği bir şey olmalı sloganıyla yola çıktık. Ankara'daki organizasyonun program hazır. Organizasyonla ilgili ön görüşmeler tamam. Beklentimiz, bütün Konyalılardan, Konya dostlarından bu organizasyona destek vermeleri ve katılım sağlamaları." dedi. Erkoç, dernek olarak Konya'yı, Konya'da tanıtmak adına Ankara'da yaşayan ve Konya'yı merak edenleri Konya'ya getirmeyi planladıklarını, bununla ilgili bir çalışma yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Organizasyonu üstlenen Beşinci Mevsim Şirketinin Genel Müdürü Sinan Burhan, Konya Tanıtım Günleri'nin açılışını başta Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olmak üzere bazı bakanların katılacağı bir törenle yapacaklarını belirtti. Burhan, "Özellikle yüksek hızlı trenle birlikte Ankara ile Konya arasındaki mesafeler kalktı. İki şehrin iç içe geçtiği bir entegrasyon süreci yaşıyoruz. Ankara'nın ekonomik, sosyal ve siyasi ağırlığından Konya'nın daha fazla istifade etmesi amacıyla organizasyonu Ankara'da düzenledik.'' şeklinde konuştu. Sinan Burhan, Konya halkını aysonunda yapılacak organisazyona katılmaya davet etti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası