Ege Postası
Geri

ÇAGİAD'a 30 yeni üye katıldı

Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ÇAGİAD), verdiği iftar programında 30 yeni üyeye rozetlerini taktı. Yeni üyelerle derneğin üye sayısı 280'e çıktı. ÇAGİAD'ın Kolin Otel'de düzenlediği iftar programına Çanakkale...
ÇAGİAD'a 30 yeni üye katıldı
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 05:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ÇAGİAD), verdiği iftar programında 30 yeni üyeye rozetlerini taktı. Yeni üyelerle derneğin üye sayısı 280'e çıktı.

ÇAGİAD'ın Kolin Otel'de düzenlediği iftar programına Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Çanakkale Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, işadamları, eğitimciler, daire amirleri ve dernek üyelerinin aralarında bulunduğu 550 davetli katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan ÇAGİAD Başkanı Hikmet Sezen, derneğin 1994 yılında kurulduğunu hatırlatarak, "ÇAGİAD, geleceğin güçlü Çanakkale'sini oluşturmak için tüm üyeleriyle, yönetim kuruluyla büyük gayret sarf etmektedir. Hem Çanakkale'yi hem de üyelerini kalkındırmak için faydalı projeler üretmekte, çözüm önerileri sunmakta ve şehrin önünü açacak raporlar hazırlamaktadır. ÇAGİAD geleceğin güçlü Çanakkale'sinin kurulmasını adeta bir sevda haline getirmiştir. Büyüyen Çanakkale'nin büyüyen derneği ÇAGİAD, iş dünyasının en büyük gönüllü sivil toplum kuruluşu haline gelmiştir. Bu yıl 35 bin kişinin katılımı ile düzenlenen Türkçe Olimpiyatı'nı gerçekleştirmede desteği olan herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Milletvekili Soydan, Ramazan ayında oluşan birlik ve beraberlik havasına değindiği konuşmasında, "Bugünlerde dostluk duygularımız öne çıkar. Herkes ile iyi geçinmeye çalışırız. Kimseye kırılmayız, hatta varsa kırgınlığımız, kızgınlığımız bunu ortadan kaldırmaya çalışırız. İşte bizi güçlü kılan da bizim bu arkadaşlık ilişkilerimizdir, dostluk ilişkilerimizdir. Şunu herkes iyi bilsin ki, bizi güçlü kılan komşuluk ilişkilerimizi kimse bozamayacaktır." dedi.

Milletvekili Kaşdemir de, "Ramazan ayında tutuğumuz oruçlar bizi sadece yemeden içmeden kesmez. Bizler aynı zamanda bununla birlikte ve daha önemli olan her türlü kırgınlığın, kötün alışkanlıkların, kızgınlığın, öfkenin bir kenara bırakılmasına kendimize bir görev bilmişizdir. Tüm İslam aleminde olduğu gibi, hem ülkemizde hem Çanakkalemizde Ramazan ayını bu duygularla birlik içinde beraberlik içinde idrak ediyoruz. Bu birlik, bu kardeşlik, bu komşuluk hukuku, bu birlik duyguları bizde oldukça bu millete bu ülkeye kimse diz çöktüremeyecektir. ÇAGİAD ailesini tebrik ediyoruz. Bizleri bu ortamda, aynı masada beraber oldular. Bizlere sofralarını gönüllerini açtılar. Gerçekten bizler bu ülkenin geleceğine, hem de Çanakkale'nin geleceğine beraber yatırım yapıyoruz." diye konuştu.

Programda son sözü alan Vali Çınar ise, "İnsanlığın, dünyanın ve ülkemizin büyük huzura ihtiyacı var. Yaşamış olduğumuz süreç, dünyadaki konjoktur bu huzura daha çok muhtaç duymakta. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayı. Gönül kapılarının açıldığı gönüllerin tamir edildiği ve tüm bir yıl boyunca bu huzuru bu dinginliği tüm insanlara saygıyı sevgiyi toplum hayatımızda etkin kılmayı bize öğreten bizi eğiten bir ay. Sosyal bilimciler gelişmiş toplumları, tanımlarken temel kriterlerden biri de o toplumun örgütlenme seviyesi. Yani sivil toplum kuruluşlarının hem sayı olarak hem de nitelik olarak değerlendirme yapılıyor. Bu anlamda Çanakkalemiz iyi bir seviyede, hem sivil toplum örgütlerimiz Türkiye ortalamasının üzerinde hem de nitelik olarak yaptıkları faaliyetler. ÇAGİAD'ın da ben kuruluş amacı doğrultusunda büyük işler yapacağına, yeni çığırlar açacağına inanıyorum. Ayrıca temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ÇAGİAD'ın sponsorları, plaketlerini Vali Çınar'ın elinden aldı. İftar probramın sonunda ise derneğe yeni üye olan işadamlarına rozet takıldı. Yeni katılan 30 üyenin rozetleri ÇAGİAD yönetim kurulu tarafından takıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası