Ege Postası
Geri

CHP Bayraklı başkanından, MHP adayına sert tepki

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile ilgili iddialarda bulunan MHP’li Mehmet Toptaş ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Alper, “Mehmet Toptaş'ın yerel seçimlerinde aldığı oy sonrası psikolojisinin iyi olmadığını görüyoruz. Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’ı, akla hayale gelmeyen ve hayalden öteye gitmeyen iddialarını görmekten büyük üzüntü duyuyoruz. Toptaş siyaseti bırakmış, medyumluğa soyunmuştur” dedi.
CHP Bayraklı başkanından, MHP adayına sert tepki
Haberler / Yerel Politika
31 Mayıs 2014 Cumartesi 16:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP Bayraklı ilçe Başkanı Cemalettin Alper, sözlerine söyle devam etti:
"2009-2014 yerel seçimlerinden Bayraklı'da MHP'nin adayı olan Mehmet Toptaş'ın yerel seçimlerinde aldığı oy sonrası psikolojisinin iyi olmadığını görmekteyiz. Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’ı akla hayale gelmeyen ve hayalden öteye gitmeyen iddialarını görmekten büyük üzüntü duymaktayız. Bu üzüntümüz belediye başkanımız ile ilgili yaptığı yorumlardan değil, sağlığı ile ilgili duyduğumuz endişedendir.

SAĞLIKLI KARAR VEREMİYOR
Sevgili belediye başkan adayımız, seçim döneminde, Bayraklı'da belediye başkanı seçileceğini, seçimi kazanacağını defalarca ifade etmiş olup seçimden sonra aldığı oyla büyük hala kırıklığına uğramıştır. Gördüğümüz kadarı ile bu durum kendisinde büyük bir travma yaratmış olacak ki, kendisinin sağlıklı kararlar vermediğini görüyoruz.



MHP’Yİ UCUZ İŞLERİNE ALET EDİYOR
Ve bu gidişinin iyi olmadığını görmekteyiz. Burada MHP'li üst düzey yöneticilerinin devreye girerek bu duruma müdahale etmesi gerekiyor. Çünkü yapılan basın açıklamalarında ‘MHP Bayraklı Belediye Başkan adayı Mehmet Toptaş’ ifadesi kullanılıyor. Siyasi tarihimizin önemli siyasi partilerinden olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin böyle ucuz ve amacının ne olduğu belli olmayan açıklamalar ile gündeme gelmesi üzücü bir durumdur.

ÇAKMA MHP’Lİ TOPTAŞ
Bu nedenle parti yetkililerin bir an önce önlem almaları gerekmektedir. Eski Doğru Yol Partili ve şimdilerde çakma MHP'li Mehmet Toptaş’ın yapığı, akla mantığa sığmayan basın açıklamaları MHP vizyonunu yerle bir etmiştir.  Bu anlamda Sayın Toptaş’ın küçük hesaplar içinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin geleceğini çok fazla algılamadığını görüyoruz.

MHP TABANI İSTEMEDİĞİNİ GÖSTERMİŞTİR
Bu gibi kişilerin MHP teşkilatına zarar verdiği gibi partilerini doğru temsil etmediğini görüyoruz. Zaten bunun en büyük göstergesi ise MHP'nin Bayraklı'da adayı olan Mehmet Toptaş 15 bin civarında oy alırken meclis üyeleri 19 binin üzerin de oy almıştır. Bu sonuçlar MHP tabanın Toptaş'ı istemediğini resmen ilan etmiştir.
 
TOPTAŞ MEDYUMLUĞA BAŞLAMIŞTIR
Şimdi bu MHP adayı arkadaşımız ortaya çıkıyor, bazı internet sitelerinde bizim belediye başkanımız ile ilgili asılsız açıklamalarda buluyor. Diyor ki ‘Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Pazartesi günü izne ayrılacak ve 80 kişiyi işten atacak.’ MHP'nin adayı Toptaş siyaseti bırakmış medyumluğa soyunmuş. Falında Belediye Başkanımız Hasan Karabağ senelik izne ayrılacak ve 80 işçiyi işten çıkaracakmış. Bu iddiayı hangi akılla ve hangi ruh hali ile yaptığını çok merak ediyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası