Ege Postası
Geri

Seferihisar'da Kocaoğlu izdihamı

Seferihisar’da yapımına başlanan kültür merkezinin temel atma töreninin ardından Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte Sığacık sokaklarını gezen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Esnaf ve semt halkı tarafından sıcak ilgiyle karşılaşan Başkan Kocaoğlu’nun, vatandaşlar ile sohbeti esnasında “Emekli olunca evde oturup örgü öreceğim” sözleri ise güne renk kattı.
Seferihisar'da Kocaoğlu izdihamı
Haberler / Yerel Politika
31 Mayıs 2014 Cumartesi 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Seferihsar Kültür Merkezi’nin temel artma törenin ardından Tarihi Sığacık Kaleiçi’ne giderek belediye tarafından yürütülen restorasyon ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, semtteki esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ederek istek ve taleplerini yerinde dinledi. İlginç görüntülerin yaşandığı gezi sırasında Seferihisarlı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Kocaoğlu, bol bol fotoğraf çektirdi.
 
SIĞACIK SOKAKLARINDA HALK İLE KUCAKLAŞTI
Seferihisar Meydanı’nda gerçekleştirilen programın ardından Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte Sığacık’a geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu belediye tarafından yürütülen çalışmalarını yerinde inceleyerek restorasyon ve yapım çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Belediye bürokratları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve CHP il ve ilçe yöneticileri ile birlikte sokakları gezen Başkan Kocaoğlu ile vatandaş ve esnaf arasında ilginç diyaloglarda yaşandı.

"KOCAOĞLU'NDAN MUHALEFETE SERT TEPKİ" HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

 “AZİZ BAŞKAN DAHA BÜYÜK BAŞKAN”
Ziyaret ettiği bir market esnafı ile sohbet eden ve fotoğraf çektiren Başkan Aziz Kocaoğlu, kendisini güler yüzle karşılayan ve örgü ördüğünü belirten bir vatandaşa söylediği “Emekli olunca ben de evde örgü öreceğim” sözleri kahkahalarla karşılık buldu. Kendisi kadar Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e de yoğun ilgi gösteren semt sakinlerinin, “Bizim başkan Tunç Başkan. Ama Aziz Başkan büyük başkan” şeklinde selamlaması da Kocaoğlu’nu neşelendirdi.
 
KAHVEDE VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Sığacık sokaklarında gerçekleştirdiği mini gezinin ardından sahilinde bulunan bir çay bahçesinde vatandaşlarla koyu sohbete dalan Kocaoğlu, kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken, “Ben emekli olunca buraya geleyim, beni kimse tanımaz. Bana selam bile vermezler” diye konuştu. Seferihisar’ı güzelleştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kocaoğlu, imza atacakları örnek projelerden bahsederek, ilçede yapılacak yaya ve bisiklet yolları ile kaldırım yenileme çalışmaları için, hak sahibi vatandaşlarla kamulaştırma faaliyetleri için de mahkemesiz uzlaşma dileklerini iletti ve “Siz izin verin hemen bitirelim” diyerek Seferihisarlıların sorularını yanıtladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası