Ege Postası
Geri

CHP Buca'da gençlik kolu başkanı ve yönetimi düştü!

CHP Buca Örgütü’nde İlçe Gençlik Kolları’nda istifa şoku… 9 Asil 5 yedek üye istifa etti. Başkan Ümit Şimşek ve yönetim düşmüş oldu.
CHP Buca'da gençlik kolu başkanı ve yönetimi düştü!
Haberler / Yerel Politika
26 Şubat 2013 Salı 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Buca Örgütü’nde İlçe Gençlik Kolları’nda istifa şoku… 9 Asil 5 yedek üye istifa etti. Mevcut yönetimin yarısından bir fazla istifa, başkan ve yönetimin düşmesi için gerekli olurken,istifalarla birlikte Ümit Şimşek yönetimindeki İlçe Gençlik Kolu düşmüş oldu.Şimşek geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan kongrede 343 oydan 215'ini alarak başkanlığa gelmişti.

KİMLER İSTİFA ETTİ

Ali Duman, Mahmut Kale, Dilek Duman, Perçem Akyol, Özgür Yücel, Caner Yılmaz, Uğur Polat, Güvercin Gül ve Hasan Durmaz'ın asil yönetimden, Şadiye Korkmaz, Taner Aydın, Dilek Çimli, Ali Dündar, Murat Margaz'ın da yedek üyelikten istifa ettiği öğrenildi.

BİR AY DA İKİNCİ KEZ...

Buca'da geçtiğimiz ay da ilçe yönetiminde 9 istifa gerçekleşmiş Bekdaş Gül ve yönetim düşmüştü. Gül haftasonu yapılan olağanüstü kongrede başkanlığa yeniden seçilmişti. Buca örgütünde, ilçe yönetimi sonrası gençlik kolunda da yaşanan istifalarla birlikte kısa bir zaman zarfında ikinci kez 'yönetim düşmesi' yaşanmış oldu.

GEREKÇELERİ BAŞKAN'A YÖNELİK

İstifa eden yöneticilerin İlçe'ye ve İl’e gönderdikleri dilekçede, İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ümit Şimşek’in dar bir kadroyla çalıştığını, yöneticiler arasında çifte standart uyguladığını, gençlik kolunun aktivite üretemediğini ve politika yapamadığını dile getirdikleri bu yüzden çalışma hırslarının kalmadığını belirttikleri öğrenildi.

ÇİĞLi'DEKİ GİBİ OLACAK

Bundan sonraki süreçte benzer bir durumun yaşandığı Çiğli Gençlik Kolu'nda olduğu gibi kongre sürecinin yaşanmayacağı ve yeni bir atama olacağı öğrenildi. 

SOYDAN: HAYIRLISI OLSUN

CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan istifaların bilgisinin kendisine telefonla bildirildiğini belirtirken, " İstifalar gün içinde bize ulaşacak. Partimiz için hayırlısı olsun" dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası