Ege Postası
Geri

Tartan ‘tavlacı başkan’ı açıkladı: Ahmet Sarışın

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın geçtiğimiz günlerde “Tavla oynamasıyla övünen bir belediye başkanının bence o kente katacağı hiçbir şey yok” demesi kentte gündem yaratmıştı. Günlerce Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu işaret ettiği yazılan Tartan, kimi kastettiğini açıkladı. Tartan’ın geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı koordinasyon toplantısında, “Ben Büyükşehir Belediye Başkanımız veya sizlerden birini kastetmedim. Ben Ahmet Sarışın’ı işaret ettim” dediği öğrenildi.
Tartan ‘tavlacı başkan’ı açıkladı: Ahmet Sarışın
Haberler / Yerel Politika
25 Şubat 2013 Pazartesi 18:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın, Karşıyaka Rotary tarafından düzenlenen toplantıdaki “Tavla kültürünü halen savunan bir anlayışı biz iktidara taşırsak biz hiçbir yere varamayız. Tavla oynamasıyla övünen bir belediye başkanının bence o kente katacağı hiçbir şey yok. Tavlanı evinde oyna kardeşim “ sözleri kentte gündem olmuştu.
İsmi Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak lanse edilen Tartan’ın ‘tavlacı başkan’ göndermesini Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yaptığı günlerce konuşulmuştu.

“SARIŞINI İŞARET ETTİM”
Geçtiğimiz Cumartesi günü Kocaoğlu’nun ilçelerle koordinasyonu sağlama adına belediye başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, Tartan’ın ‘tavlacı başkan’ konusuna açıklık getirdiği öğrenildi. Tartan’ın “Kamuoyunda yanlış anlaşıldı bu konu…Ben Büyükşehir Belediye Başkanımız veya sizlerden birini kastetmedim. Ben Ahmet Sarışın’ı işaret ettim. Kendisini severim ancak eskiden böyle bir anlayış vardı” dediği öğrenildi.

ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Konak'ta iki dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Sarışın, geçtiğimiz günlerde Konak için belediye başkanı adayı olduğunu basın aracılığıyla açıklamıştı. Sarışın aynı zamanda Basmane'de seçim ofisi tutup çalışmalara başladı.

SARIŞIN: DEMEK Kİ İZ BIRAKMIŞIM

Konak eski Belediye Başkanı Ahmet Sarışın, Tartan’ın kendisini işaret etmesi üzerine Ege Postası’na açıklamalarda bulundu. Sarışın, “ Tartan böyle şeyi niye söyledi bilmiyorum. O benim çocuklarımın nikah şahidi…Kendisini kırmak istemiyorum ancak canı sıkılıyorsa vakti de varsa tavla oynayabiliriz. Ben kahvelere gidip kağıt ve tavla oynamam. Vatandaşın derdini dinlerim. Demirel’e sormuşlar “bu iktidar sizi eleştiriyor, ne diyeceksiniz” diye, o da “sattıklarına bakın, onların hepsini ben yaptım” diye cevap vermiş. Demek ki ben Konak’ta öyle başarılı iz bırakmışım, öyle başarılı işler yapmışım ki, 15 yıldır başkan olmadığım halde Tartan benim ismimi açıklamış. Muzaffer Tunçağ’ı değil, Erdal İzgi’yi değil, benim ismimi söylemesi hoşuma gidiyor. Konak’ta başkan deyince “Ahmet Sarışın” isminin akla gelmesi ne kadar da güzel bir şey. Boşuna dememişler insanlar eserleriyle anılırlar diye, demek ki 15 yıl sonra bile Sarışın ismi hala herkesin dilinde" dedi. 



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası