Ege Postası
Geri

CHP İl Başkanı Aslanoğlu'na sert tepki: Tarafsızlığını kaybetti

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun, CHP Genel Merkezi tarafından merkez yoklaması için İzmir’e gönderilen heyete verdiği yemek tepki çekti.
CHP İl Başkanı Aslanoğlu'na sert tepki: Tarafsızlığını kaybetti
Haberler / Yerel Politika
30 Aralık 2023 Cumartesi 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Merkezi tarafından saha çalışması ve aday adayları ile görüşme yapmak üzere görevlendirilen Parti Meclisi (PM) üyeleri ve milletvekillerinden oluşan Çalışma Heyeti 27 Aralık’ta İzmir mesaisine başladı. 

‘Çalışma Heyeti’nin görüşmeleri bugün sona erecek ve hazırladıkları raporu Genel Merkeze sunacaklar.

HEYETE AKŞAM YEMEĞİ

Öte yandan 'Çalışma Heyeti'nin İzmir mesaisi sürerken, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Ankara’dan gelen heyeti akşam yemeğinde ağırladı. Yemeğe heyetten bazı isimlerin katılmadığı ancak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de yer aldığı aktarıldı.

ADAY ADAYLARINDAN SADECE O İKİ İSİM ÇAĞRILDI

Teras Restoran'da gerçekleşen organizasyonda Aslanoğlu’nun adaylardan sadece Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Münir Sirhan Özen’i davet etmesiyse tepkilere neden oldu.

ASLANOĞLU'NA TEPKİ

Kulislerde bazı il yöneticileri ve belediye başkan aday adaylarının İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na tepki göstererek, “Neden sadece onları çağırıp heyetle birlikte yemek yediriyor. Sonuçta samimi bir ortam oluyor. Bu şekilde açık taraf oluyor ve tarafsızlığını kaybetti” şeklinde yorumlarda bulundukları ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası